Eda Taşpınar Güneş Ürünleri ile  Askıda İyilik Projesini Desteklemeye Davetlisiniz

Eda Taşpınar Güneş Ürünleri ile  Askıda İyilik Projesini Desteklemeye Davetlisiniz

Alışveriş Alışveriş Rehberi Eda Taşpınar Güneş Ürünleri ile  Askıda İyilik Projesini Desteklemeye Davetlisiniz

Tarihler: 24 Mayıs 2017 Çarşamba ~ 24 Temmuz 2017 Pazartesi

Firma: Boyner

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 24, 2017 ~ Tem 24, 2017

15 Mayıs Boyner Cevahir – Boyner İstinyePark ve 17 Mayıs Şaşkınbakkal mağazalarında Askıda İyilikle Sen de Boynerle

Her geçen gün sayısız yenilikle zenginleşen kozmetik sektöründe, ürün çeşitliliği ve alışveriş kolaylığıyla fark yaratan Boyner, müşterilerini her sezon oldugu gibi bu sezon da yenilik ve sürprizlerle buluşturuyor.

Eda Taşpınar’ın kusursuz bronzluk için tasarladığı güneş yağları, cilt ve vücut koruyucu güneş ürünleri ve kendi tasarımı yaptığı Papu yüzücü gözlükleri şimdi Boyner mağazaları ve boyner.com.tr’de sunuluyor.

15 Mayıs Boyner İstinyePark’ta 17:00-18:00 ve 17 Mayıs Şaşkınbakkal’da 15:00-16:00 arasında Eda Taşpınar’ın katılımıyla ürünlerin tanıtımı yapılacak. Etkinlik günü bu ürünler,n satışından elde edilen gelirin %20 si Boyner’in sosyal sorumluluk Projesi “Askıda İyilik” için harcanacak. 

Boyner’den Bir İyilik Hikayesi: “Askıda İyilik”
Boyner ve YKM müşterileri, kasada alışverişlerini tamamlarken bir iyilik de ihtiyaç sahipleri için yapma fırsatını yakalayacak. Boyner ve YKM müşterilerinin satın alarak bağışladığı 20 TL değerinde Askıda İyilik Yaz Paketleri, Lokman Hekim Sağlık Vakfı aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Tüm Boyner ve YKM müşterileri bu iyilik hareketine katılabilecek. 

Eda Taşpınar ürünleriyle bronzluk şimdi çok daha çekici!
Yüz Koruyucu Krem içeriğinde yer alan aktif etken maddeler sayesinde cildinizi kadife gibi sararak yüksek koruma sağlar. Gelişmiş formülü sayesinde bir kalkan görevi gören ürün, aynı zamanda cildinizde leke oluşumuna karşı koruyucudur. Bronzlaştırıcı Koruyucu Yağ, argan yağı ile yaşlanma karşıtı güneş bakımı sağlar. Tamamlayıcı antioksidanlar, serbest radikallere karşı savaşır. İçerdiği güneş koruması ile cildinizi hem UVA ve hem UVB ışınlarına karşı korur. Güneş Sonrası Serinletici Jel, içeriğindeki e-vitamini topçukları ile bronz cildinizde buz etkisi yaratarak cildinizi nemlendirir. Bronzluk Koruyucu Losyon, eşsiz içeriği sayesinde cildinizi nemlendirerek elde ettiğiniz bronz teninizi daha uzun süre korumanıza yardımcı olur. Yoğun bronzlaştırıcı yağ, yenilikçi ve kolay kullanıma sahip sprey ambalajı sayesinde güneş yağını vücudunuza daha kolay yaymasını sağlıyor. Yoğun Bronzlaştırıcı Sprey ile güneş yanığı veya erken cilt yaşlanması kaygısı taşımadan güneşin tadını çıkarabilir ve bronz bir tene sahip olabilirsiniz. Sınırlı adetlerde üretilen bronzluğun son noktası Bronzluk Bombası ise esmer tenlilerin kullanması tavsiye ediliyor ve orjinal Eda Taşpınar bronz rengini yakalamanıza yardımcı olacak. Doğal at kılı fırçası ile bacaklara yapılan masaj, dolaşımı hızlandırıyor ve selülit oluşumunu en aza indiriyor.

Eda Taşpınar tarafından tasarlanan Papu yüzücü gözlükleri konforlu bir yüzüş deneyimi yaşatırken aynı zamanda plajda bir aksesuar gibi kullanabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT