Edwards’ta Çadır Günleri Yarın Başladı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Edwards’ta Çadır Günleri Yarın Başladı

Tarihler: 25 Mart 2014 Salı ~ 30 Mart 2014 Pazar

Firma: Edwards

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 25, 2014 ~ Mar 30, 2014

Türkiye’nin önde gelen isimlerinin tercihi Edwards, ilk kez düzenlediği Çadır Günleri’nde klasik ve marine tarzın dünyaca ünlü markalarını %70’e varan indirimlerle sunacak.

Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç’un 1994 yılında açtığı Edwards mağazası, bu yıl ilk kez düzenlediği Çadır Günleri’ni 21-30 Mart 2014 tarihleri arasında gerçekleştirecek. İyi giyinmeyi hayatının bir parçası olarak görenlere yönelik butik mağaza anlayışıyla hizmet veren Edwards’ın Kalamış Marina’daki mağazasının yanındaki alanda gerçekleşecek Çadır Günleri’nde ünlü markalara ait ürünlerde yüzde 70’e varan indirimler uygulanacak.

Kalamış Marina’daki tek mağazasıyla hizmet veren Edwards, İngiliz Kraliyet Ailesi’nin de tercihi olan Alden Allen Edmonds, Aspinal Of London, Rayner, Roy Towler Daks, Turnbull&Asser, Hillditch&Key, Vilebrequin gibi dünyaca ünlü klasik giyim markalarının yanı sıra Henri Lloyd, Quba Sails, Marina Yatching ve Sperry Top Sider’ın aralarında olduğu marine tarzın önemli markalarını da bir arada sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT