Elidor Şekillendiricilerle Saçına Hacim Ver

Alışveriş Alışveriş Rehberi Elidor Şekillendiricilerle Saçına Hacim Ver

Tarihler: 27 Haziran 2012 Çarşamba ~ 27 Ağustos 2012 Pazartesi

Firma: Elidor

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 27, 2012 ~ Ağu 27, 2012

Saç bakımının uzman markası Elidor, hacimli saçların uzman ismi Teddy Charles işbirliğiyle geliştirdiği Yeni Elidor Saç Şekillendirici Seri ile evde saçlarını kolayca şekillendirmek isteyen kadınlara 5 farklı ürünle uzman bir dokunuş sunuyor. Işıltılı saç uzmanı Jamal Hammadi’yle birlikte geliştirilen, inci özlü ve zengin vitaminli yağlar içeren wax sayesinde ise saçlar şekil alırken parlıyor.

Son 3 yıldır şampuanın aşk markası (lovebrand) seçilen ve saç bakım alanının lideri olan Elidor, bu alandaki uzmanlığını saç şekillendirici pazarına girerek devam ettiriyor. Hacimli saç uzmanı Teddy Charles ve ışıltılı saç uzmanı Jamal Hammadi’nin işbirliğiyle geliştirilen ve altı farklı ürün içeren Elidor Saç Şekillendirici Serisiyle saç şekillendirici pazarına iddialı bir giriş yapan Elidor, şekil verdiği saçlara hacimli bir görünüm sağlıyor.

Elidor Gösterişli Hacim Serisinin devamı olan Yeni Elidor Saç Şekillendirici Serisi içinde iki köpük, iki saç spreyi, hacimlendirici dip sprey ve saça parlaklık veren yeni bir wax (cila) bulunuyor. Dinamik, yaşam dolu, her yaşta kendini genç hisseden ve saçlarıyla kendini ifade etmeyi seven kadınlara hitap eden bu ürünler, saçlara kalıcı hacim ve dolgunluk kazandırıyor. Saçlarına uzman dokunuşu arayan tüm kadınların en yakın dostu olacak şekillendirici serisi ürünleri saçları besleyerek hacim sağlıyor.

“Saçlardaki hacim diplerden başlar” diyen Elidor’un “root-lifting” teknolojisini kullanarak Teddy Charles ile birlikte geliştirdiği hacimlendirici dip spreyi saçların diplerine uygulanarak doğal hacimli ve dolgun saçlar elde edilmesine yardımcı oluyor. Işıltılı saç uzmanı Jamal Hammadi’yle birlikte geliştirilen, ışıltılı parlaklık serisinin bir devamı olarak inci özlü ve zengin vitaminli yağlar içeren wax sayesinde ise saçlar şekil alırken parlıyor.

Saçlarına evden çıkmadan kolayca şekil vermek isteyen kadınların tercihi olan Elidor köpükleri, saçlarda ipeksi bir his bırakıyor. Elidor köpükleri, yapışkan olmayan, kalıntısız, yumuşak bir dokunuş yaratırken, çok daha doğal bir görünüm elde edilmesine yardımcı olduğu için kadınlar tarafından özellikle tercih ediliyor. Elidor saç şekillendirici seri üstün özellikleriyle evde onlarca farklı saç şeklini kolayca uygulamaya olanak veriyor.

Tavsiye Edilen Tüketici Satış Fiyatları
Köpük ve Sprey: 12,90 TL
Hacimlendirici Sprey:13,90 TL,
Wax:10,90 Tl.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT