Ellaro ile Güneşi Baştan Çıkarın!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Ellaro ile Güneşi Baştan Çıkarın!

Tarihler: 02 Temmuz 2012 Pazartesi ~ 02 Eylül 2012 Pazar

Firma: Ellaro

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 2, 2012 ~ Eyl 2, 2012

Ellaro Güneş Kremi, cildi güneşten korurken, fondoten etkisi ile de her daim bakımlı ve güzel olmanızı sağlar. Bu yaz Ellaro sayesinde güzelliğiniz ile güneşi siz yakacaksınız.

Yaz aylarında güneşten korunurken istediğiniz cilt görünümüne sahip olmak artık Ellaro ile mümkün. Plaj çantalarında taşınan, güneşten koruyucu krem anlayışını değiştirmeyi hedefleyen Ellaro, her an güneşten korunmak ve bakımlı görünmek isteyen, cildini korumaya önem veren kadınlar için Fransa’dan geldi.

Üç farklı renk seçeneği ve üç farklı cilt tipine uygun ürünleri ile eczanelerde yerini alan Ellaro sayesinde güneşin zararlı ışınlarından artık daha etkili korunacaksınız. Ellaro, içeriğindeki E vitamini, nemlendirici aktif bileşenleri ve yüksek koruma faktörü sayesinde, sizi güneşten korurken, cildinizin ihtiyacı olan nemi de sağlıyor. İçerdiği Dermaxyl sayesinde kırışıklıklarla savaşırken, cildin kızarmasına neden olan kızılötesi ışınlara karşı yüksek koruma özelliği ile cilt kusurlarını gizleyerek doğal bir görüntü sağlıyor.

Yağlı ciltler, akne sorunu olan ciltler ve normal cilt tipleri için farklı alternatifleri bulunan Ellaro, açık bej, doğal bej ve soft karamel tonlarıyla cilde renk veren seçenekler sunan serisiyle yazın vazgeçilmez ürünü olmaya aday.

Ellaro fondotenlı güneş kremi; 55,90 (25 ve 30 spf )
Ellaro normal güneş kremi ; 49,90 (50 spf )

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT