Elle’de Yeni Sezon Ürünleri Bayrama Özel Yüzde 40-50 İndirimli!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Elle’de Yeni Sezon Ürünleri Bayrama Özel Yüzde 40-50 İndirimli!

Tarihler: 22 Ekim 2012 Pazartesi ~ 22 Aralık 2012 Cumartesi

Firma: Elle

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 22, 2012 ~ Ara 22, 2012

Çılgın sokak modasını yansıtan 2012-2013 Sonbahar Kış Koleksiyonunu ile sezona damgasını vuran Elle, bayram özel indirimiyle de fark yaratıyor…

Yeni sezonda önce çıkan ve farklı tarzlara hitap eden 10 farklı modeliyle, rengarenk tasarımlarıyla ayakkabı tutkunlarını bir kez daha fetheden Elle, bayram için de özel bir kampanya hazırladı. Sonbahar-Kış gardırobuna bayram vesilesiyle yeni bir ayakkabı daha eklemek isteyenler, tüm ürünlerde geçerli % 40 - 50 indirim fırsatından da yararlanabilecek.

Sokak modasını vitrinlere taşıyan ELL’in koleksiyonunda; bu kışın en öne çıkan trendi olan Dolgu topuk başrolde. Oxfordlar ve Bootieler de bu kış dolgu topuklu olarak karşımıza çıkıyor.

Motorsiklet tutkunlarının vazgeçilmezi motorcu botları Bikerlar; şıklığı ve rahatlığı bir arada sunan Binici Çizmeleri koleksiyonun en gözde parçaları arasında.

İhtişamlı Platformlar, bilekte biten Spor Ayakkabılar, Maskülen, bağcıklı bot ve ayakkabılar, yuvarlak burun tasarımlar ve çiçek baskılı Mary Jane tarzı ayakkabılar, ELLE ruhunu yansıtan tasarımlar.

Koleksiyondaki Slipperlar ev rahatlığını sokağa taşırken, Kürklü Modeller de ayakları soğuktan koruyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT