Elle’den Trendy Bayram Şıklığı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Elle’den Trendy Bayram Şıklığı

Tarihler: 06 Ağustos 2013 Salı ~ 06 Ekim 2013 Pazar

Firma: Elle

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 6, 2013 ~ Eki 6, 2013

ELLE geniş model ve renk seçeneği sunan yaz sezonu koleksiyonundaki ürünleriyle bayram alışverişinin de en gözdelerinden. Tüm ürünlerdeki sürpriz indirim uygulaması da ELLE’in cazibesini artırıyor.

Tasarımlardaki canlı renklerin ve trendy detayların öne çıktığı ELLE koleksiyonu farklı tarzlara hitap ediyor. Yazın enerjisini yansıtan modeller, ayakkabı tutkunlarını mağazalara çekiyor.

Günlük giyimin vazgeçilmezi babetler; günün her saatinde şıklık yaratan dolgu topuklar; yaz aylarının kurtarıcısı sandaletler; gecelerin yıldızı topuklular ve spor ayakkabılar geniş renk yelpazesine sahip. Kırmızının, yeşilin, mavinin, sarının, lilanın, tabanın en canlı tonları, lame ve dorenin parlaklığı dikkat çekiyor. Süet ya da deri kullanılarak hazırlanan tasarımlarda rengarenk çiçek detayı da ve leopar deseni de sıkça görülüyor.

Bayram alışverişinde tercihi ELLE’den yana kullananlar, aldıkları üründe sürpriz indirim fırsatlarından da yararlanabiliyor.

www.elleshoes.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT