Emporio Armani 2017 İlkbahar/Yaz Kadın Koleksiyonu

Emporio Armani 2017 İlkbahar/Yaz Kadın Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Emporio Armani 2017 İlkbahar/Yaz Kadın Koleksiyonu

Tarihler: 23 Mayıs 2017 Salı ~ 23 Temmuz 2017 Pazar

Firma: Emporio Armani

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 23, 2017 ~ Tem 23, 2017

Emporio Armani'nin kendi doğasına uygun bir kontrast oyununu anlattığı, tek biçimliliği hatırlatan 2017 İlkbahar/Yaz Kadın Koleksiyonu, özen ve stilin en rafine halini bir arada sunuyor. Hafiflik algısının hakimiyetindeki markanın tasarımları, birbirine zıt konseptlerin ve renklerin hikayesini ustaca yorumluyor. Doğanın yalın kontrastlarını koleksiyonun her bir parçasına entegre eden marka, kumaş seçimleriyle de beklentinin üzerine çıkıyor.

Rahatlığından Vazgeçmeyenlere
Emporio Armani stilinin belirgin özellikleri arasında yer alan vücudu özgür bırakan, dökümlü tasarımlar koleksiyonda geniş bir yer kaplıyor. Tasarımlardaki göze çarpan akıcılık şehir koleksiyonunun bir özelliği haline geliyor.

Dökümlü ve bol pantolonlar, bluzlar, uzun ve tiril tiril elbiseler sofistike görünümü desteklerken Emporio Armani kadınının vazgeçilmezi olan seyahat rahatlığını da beraberinde getiriyor.

Baskılar Ön Planda
Koleksiyon, göze çarpan ve uzak kültürlerin atmosferlerini ve estetiklerini yakalayan bir baskı ve desen kümesiyle kişilik kazanıyor: Şık yelpazeler ve hortumuyla karşısındakini selamlayan ve Hindistan'ı çağrıştıran fil motifleri; pantolonlar, ceketler ve elbiselerde görülebiliyor. Aynı baskılar, plise kumaşı üzerindeki 3 boyutlu efektlerde, dikişler, tığlar ve süsler üzerindeki jakarlarla dolu aksesuarlar üzerinde de karşımıza çıkıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT