En Eğlenceli Sinema Keyfi Ben Jerry’s ile Evde Yaşanır!

Alışveriş Alışveriş Rehberi En Eğlenceli Sinema Keyfi Ben Jerry’s ile Evde Yaşanır!

Tarihler: 15 Ekim 2012 Pazartesi ~ 15 Aralık 2012 Cumartesi

Firma: Ben Jerry’s

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 15, 2012 ~ Ara 15, 2012

Dünyanın en kocaman parçalı ve en eğlenceli dondurması Ben&Jerry’s, sonbaharda da evlerinizin en vazgeçilmez misafiri olacak. Daha önce hiç görmediğiniz kadar kocaman meyve ve çikolata parçaları, benzersiz lezzetleri ve unutulmaz tadıyla tüm Ben&Jerry’s çeşitleri, evdeki sinema keyfinizi tadına doyulmaz bir zevke dönüştürecek.

Hafta sonu arkadaşlarınızla beraber evde sinema keyfi yapmak, kulağa nasıl geliyor? Peki dünyanın en kocaman parçalı ve en eğlenceli dondurması Ben&Jerry’s’in, sinema dünyasının da en popüler dondurması olduğunu biliyor musunuz? Pek çok filmin unutulmaz karakteri Ben&Jerry’s, yaklaşan yağmurlu sonbahar akşamlarında siz evinizde sinema keyfi yaşarken de en lezzetli çeşitleriyle yanı başınızda! Fairtrade sertifikalı cevizleri, çikolata parçaları ve muzlu dondurmasıyla Chunky Monkey’i kaşıklarken aksiyon dolu bir macera filmi izleyebilir, Amerika’nın tatlı klasiği elmalı payın Ben&Jerry’s diliyle yorumlanmış hali olan “Oh My! Apple Pie!” ile unutulmaz Amerikan filmlerine dalabilirsiniz. Hollywood’un vazgeçilmez dondurması Ben&Jerry’s’den ağzınıza attığınız her kaşıkta; kurabiye, çikolata, karamel, vanilya, muz ya da çilek parçaları damağınızın her köşesine dağılacak ve siz de sonbaharın en keyifli anlarına bir yenisini ekleyeceksiniz!

Ben&Jerry’s’in en kocaman parçalı ve en eğlenceli dondurmalarına Kanyon Cinemaximum, Marmara Forum Cinemaximum, Meydan Cinemaximum, Capacity Cinemaximum, Palladium Cinemaximum, Panora Cinemaximum ve Gordion Cinemaximum dondurma mağazalarının yanı sıra Kanyon, Maçka, Meydan, Astoria, Bağdat Caddesi, Ankara Panora ve Ankara Gordion Num Num şubelerinden ya da Migros, Makro, Carrefour, Carrefour Express, Real ve Tesco marketlerinden ulaşabilirsiniz.

www.benandjerrys.com.tr
facebook.com/benjerrytr
twitter.com/benjerrytr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT