En Enerjik Yılbaşı Hediyeleri Kinetix’te

En Enerjik Yılbaşı Hediyeleri Kinetix’te

Alışveriş Alışveriş Rehberi En Enerjik Yılbaşı Hediyeleri Kinetix’te

Tarihler: 21 Aralık 2015 Pazartesi ~ 04 Ocak 2016 Pazartesi

Firma: Kinetix

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 21, 2015 ~ Oca 4, 2016

Yeni yılda tazelenmenin ve sevdiklerinizi sevindirmenin tam zamanı! Kış boyu ihtiyaç duyabileceğiniz her şeyi düşünerek hazırlanan Kinetix Koleksiyonu’ndaki rahat ve enerjik hediye alternatifleri arasından seçim yapmakta zorlanacaksınız.

Yeni yılda sevdiklerinize kendilerini özel hissetmelerini sağlayan hediyeler vermeye ne dersiniz? Kinetix koleksiyonunda yer alan ayakkabı, tekstil ve aksesuar modelleri arasından onları ne kadar iyi tanıdığınızı gösteren hediyeler bulmak çok kolay. Sezon renklerini neon bağcık ve taban detaylarıyla buluşturan Kinetix kadın,erkek ve çocuk ayakkabıları hem rahat hem de şık hediye alternatifleri sunuyor. Sezon modasını yansıtan degrade, neon, siyah&beyaz zıt renkler ve havalı tabanların dikkat çektiği ayakkabı modellerinde taş, zımba ve fermuar detayları ön plana çıkıyor. Kürklü botlar ve rengarenk atkı, bere, şapka ve eldivenler sıcacık alternatifler sunarken, ekose ve canlı renkli sırt çantaları tüm sportif kombinleri tamamlayacak bir hediye niteliğinde. Dokunmatik ekran eldivenlerinin de eğlenceli bir yeni yıl hediyesi olarak karşımıza çıktığı aksesuar koleksiyonu rengarenk modelleri ile Kinetix’te sizleri bekliyor.

Yılbaşı gecesi için sayısız hediye alternatifi sunan Kinetix Koleksiyonu’nu; tüm FLO mağazalarında, www.flo.com.tr‘de ve seçkin satış noktalarında bulabilirsiniz.

Yilbasi2016

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT