En Güzel Bayramlıklar Boyner’den

En Güzel Bayramlıklar Boyner’den

Alışveriş Alışveriş Rehberi En Güzel Bayramlıklar Boyner’den

Tarihler: 05 Eylül 2016 Pazartesi ~ 05 Kasım 2016 Cumartesi

Firma: Boyner

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 5, 2016 ~ Kas 5, 2016

Boyner, bayram ruhuna uygun, renkli ve her tarza uygun koleksiyonları ve sürprizleriyle bayrama hazır. Aileler, kendileri ve çocukları için aradıkları en güzel bayramlıkları ve daha fazlasını yine Boyner’de bulacak.

Bayramda şık olmayı, diğer günlerden çok daha fazla önemseriz. Hem çocuklarımız, hem de kendimiz için bu özel günlerde daha çok seçenek ve bizi farklı hissettirecek detay arayışına gireriz.

Boyner’in dünyaca ünlü markaları ve özel tasarım koleksiyonları ile sizin için hazırlanan kombinlerin keyfini zahmetsizce çıkartabilir, renk ve kalıp bütünlüğünden uzaklaşarak kendi stilinizi yansıtabilirsiniz.

Alışveriş için vakti olmayanları ise yenilikleriyle hayatı kolaylaştıran boyner.com.tr’de evden eğlenceli alışveriş imkânı bekliyor.

Bayram alışverişinde Boyner size yeter!
Bayram alışverişini Boyner, YKM ve boyner.com.tr’den yapanlar avantajlı alışverişin tadını çıkarıyor. 11 Eylül’e kadar yapılan bayram alışverişlerinde 300TL alışverişe 50TL hediye çeki ve anlaşmalı tüm banka kredi kartlarına 8 taksit imkanı Boyner müşterilerini bekliyor.

Tarz sahibi çocuklara yeni nesil koleksiyonlar
Tarz sahibi olmayı önemseyen çocuklar bayramda da özenli stilleri ile dikkat çekiyor. Bayramda kıyafetlerini kendi seçmek isteyen çocuklar, yepyeni kıyafetleri deneyecekleri Boyner’de mutlu oluyor. Kızlar için vazgeçilmez olan Barbie’nin birbirinden renkli elbise ve babetleri, Pink&Orange’ın eğlenceli koleksiyonu, Monster High t-shirtleri, taytları ve etekleri, erkekler için Limon Company, North Of Navy ve Funky Rocks’ın tarz gömlek, t-shirt, sweatshirtleriyle, ceketleri, Under Armour, Adidas, Nike, New Balance gibi dünya markalarına ait spor ayakkabıları ve daha birçok markasıyla Boyner, bayram alışverişinde çocukları için yeni, farklı ve eğlenceli bir gardırop yaratmak isteyen anneler ve babalar için doğru adres olacak.

Bazıları bayramda da stilini konuşturur
Kadınlar için bayram alışverişinin en gözde markaların başında Boyner’in özel markası House Of Camellia gelecek. House Of Camellia’nın lila, pembe ve gri gibi romantik tonlardaki elbise, bluz ve pantolonları ile floral dokularda ve canlı renklerde parçalarıyla sevdiklerinizi büyüleyebilirsiniz.

Dünyanın dört bir yanından modanın aktığı adres yine Boyner Fresh reyonları olacak. Boyner Fresh koleksiyonu rengarenk elbiseleri, etekleri ve tulumları ile modayı yakından takip etmekten hoşlananların tercihi olacak.

İngiltere’nin tarzı ile çok konuşturan markası Misguided Boyner kadının gözdesi olacak. Sezonun renklerini, Misguided’ın zengin elbise koleksiyonundan seçmekte zorlanacağız.

Zarif ve asil modelleriyle ünlülerin de tercihi Dune London, geniş ve renkli ayakkabı-çanta koleksiyonu ile sadece Boyner’de görebileceğimiz markalardan olacak.

Erkekler seçim yapmakta zorlanacak
Boyner’in yeni sezondaki sayısız yeni marka ve koleksiyonu arasından seçim yapmak zor olacak. Her dönemin vazgeçilmezleri Pierre Cardin, Altınyıldız Classics, Karaca, Fabrika, Network yine erkeklerin kurtarıcısı olacak.

Renkli giyinmeyi sevenleri mutlu edecek North of Navy ile modern ve klasik tarzın detaylar ve renklerle uyumlanmasıyla ortaya çıkan Penford koleksiyonu da Bayram’da rahat ve şık olmak isteyen erkeklerin tercihi olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT