En İddialı ‘Wefie’yi Samsung NX Mini İle Yakalayın

Alışveriş Alışveriş Rehberi En İddialı ‘Wefie’yi Samsung NX Mini İle Yakalayın

Tarihler: 12 Kasım 2014 Çarşamba ~ 12 Ocak 2015 Pazartesi

Firma: Samsung

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 12, 2014 ~ Oca 12, 2015

Dünyanın en ince ve en hafif değiştirilebilir lensli fotoğraf makinesi NX Mini Wefie trendini farklı bir boyuta taşıyor.

Samsung Electronics’in son teknoloji ile tasarlayıp geçtiğimiz aylarda Türkiye pazarına sunduğu NX Mini, ‘Wefie’ trendine öncülük etmeye devam ediyor. Selfie’den sonra fotoğrafseverlerin yeni trendi “wefie” kelimesi sokak diline, 2 veya daha fazla kişinin birlikte çektiği "selfie" olarak girdi. Samsung’un yepyeni ‘Wefie’ kılavuzu sayesinde de artık en iyi ‘Wefie’yi yakalamak işten bile değil.

Piyasadaki en ince ve en hafif değiştirilebilir lensli fotoğraf makinesi NX Mini, beğendiğiniz kareleri kolayca yakalamanızı mümkün kılıyor. Sadece 158 gr gövde ağırlığı ve son derece ince (22,5 mm) tasarımı ile NX Mini cebe veya çantaya kolayca sığabilecek kadar küçük olduğu gibi, fotoğraf kalitesinden de ödün vermiyor. Şık metal gövde ve deri görünümlü tasarıma sahip NX Mini, tarzına önem veren fotoğrafseverlere de hitap ediyor.

NX Mini, fotoğrafseverlerin yepyeni trendi ‘Wefie’ye hiç zorlanmadan ayak uydurmalarını sağlayacak çok özel seçeneklere sahip. 75,2 mm (3,0 inç) ve 180 derece döndürülebilir dokunmatik ekran ile kullanıcılar, kendi görüntülerini mükemmel şekilde kadraja yerleştirebiliyorlar. NX Mini'nin güçlü optik performansı, keskin ve net yüksek kaliteli görüntüler elde edilmesini sağlayarak fotoğraflarda yer alan nesnelerin en iyi şekilde görüntülenmesini sağlıyor.

Kendi fotoğrafınızı çekerken bir yandan etkileyici poz vermek, diğer yandan deklanşöre basmak zor olabilir. Ancak Samsung NX Mini’nin Wefie kılavuzunda yer alan minik ipuçları ile tüm bu zorluklar tarihe karışıyor.

İşte Wefie çekmenin incelikleri...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT