En İkonik Modeller Penti’de

Alışveriş Alışveriş Rehberi En İkonik Modeller Penti’de

Tarihler: 08 Haziran 2012 Cuma ~ 08 Ağustos 2012 Çarşamba

Firma: Penti

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 8, 2012 ~ Ağu 8, 2012

Penti, sadece yüzmek için değil, gün batımındaki bir partiye katılmak için de kullanılabilecek harika modeller sunuyor. Sezonun en iddialı bikini modelleri Penti’de…

Boyundan farklı bağlamalar, transparan paneller, kontrast renkte biyelerle tek parça mayolar, altına giyilebilecek bir etekle adeta parti giyimine göz kırpıyor.

Penti’nin desenli ve düz olarak iki ayrı gruptan oluşan Plaj koleksiyonun karıştır&yakıştır konseptiyle dikkat çekiyor. Desenli ve düz ürünler birbiri ile kombin edilebiliyor.

Penti Plaj Koleksiyonu’nda Daha Neler Var…

Penti koleksiyonunda, canlı renklerden oluşan düz ve desenli modeller, bando dediğimiz straplez modelinin çok farklı yorumları, hem küçük göğüs hem büyük göğüs için üstler, ince kenardan kalın kenara kadar her vücut tipine hitap eden altlar mevcut.

Penti’nin, tasarımlarındaki canlı renkleri, her bedene uygun modelleri ve karıştır & yakıştır temasıyla hazırladığı koleksiyonunda her kadının zevkine ve vücuduna uygun model bulunuyor.

Ayrıca, “Penti 2012 Plaj Koleksiyonu”nda yer alan, mayo ve bikinilere uygun plaj kıyafetleri, çantalar, peştamallar, havlular da plajlardaki şıklığı garantiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT