En Şık Bayram İndirimi Hatemoğlu’nda!

Alışveriş Alışveriş Rehberi En Şık Bayram İndirimi Hatemoğlu’nda!

Tarihler: 22 Temmuz 2014 Salı ~ 22 Eylül 2014 Pazartesi

Firma: Hatemoğlu

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 22, 2014 ~ Eyl 22, 2014

Türkiye'de erkek giyimin köklü markası “Hatemoğlu” bayram şıklığını sevdiklerinizle paylaşmanız için ikinci aynı üründe farklı ekstra indirim seçenekleri sunuyor. Ceketlerde ve baharlık montlarda etiketli ikinci ürüne ekstra % 50, takım elbise, gömlek, pantolon ve t-shirt’lerde ise ikinci ürüne ekstra %30 indirim ve ayrıca 200TL ve üzeri alışverişlerinizde cüzdan, çorap, çamaşır, blazer düğmesi veya armaya %30 indirimli olarak sahip olabilirsiniz.

Hatemoğlu mağazaları bayramda hem kendisini hem de sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için birbirinden şık alternatifleri ikinci aynı üründe indirimlerle bekliyor. Minimalist stili seven erkekler bej ve kemik tonlarıyla tamamlanan chino pantolonlar tam size göre. Baştan aşağı tüm parçalarda doğal tonları tercih edebileceği gibi, pastel mavi, uçuk pembe ya da beyaz tonlarındakigömleklerle yumuşak dokunuşlar yakalanabilir. Hatemoğlu mağazalarında yapılan kombinlere özel indirimler sunuluyor.

“Cerimonia” koleksiyonu ile düğünlerde, özel davetlerde sezonun trend renklerinden beyaz ya da navy smokinler ile farklı bir tarz yaratabilir , siyah smokinlerle ise asil bir şıklığı tercih edebilirsiniz.

Kırmızı, beyaz, lacivert renklerdeki ya da pastel mavi, pembe tonlarında polo t-shirtlerle iki ayrı koldan, farklı stiller yakalanabilir. Taş rengi, beyaz ve lacivert slim fit chino pantolonlarla bahar ve yaz modasına uyumlu eşlenebilir

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT