En Şık Borcam Görücüye Çıkıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi En Şık Borcam Görücüye Çıkıyor

Tarihler: 13 Kasım 2012 Salı ~ 13 Ocak 2013 Pazar

Firma: Paşabahçe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 13, 2012 ~ Oca 13, 2013

Şişecam’ın Cam Ev Eşya Grubu şirketlerinden Paşabahçe, binlerce parçadan oluşan geniş ürün gamına, yeniden tasarlanan sepetli Borcam’ı ekliyor. Yıllardır mutfaklarda, yaratıcı ve maharetli hanımların yardımına koşan Borcam, Paşabahçe Mağazaları’na özel yeni sepetleriyle sunumlara stil katıyor, sofralarda zarafetle parlıyor.

Türkiye’de ihtisas mağazacılık zincirinin öncülüğünü yapan Paşabahçe Mağazaları, yıllardır mutfakların ve sofraların vazgeçilmezi olan Borcam’a yeni bir hava katıyor. Binlerce parçadan oluşan geniş ürün gamına sahip Paşabahçe Mağazaları, sepetli tasarımıyla daha şık ve daha pratik hale gelen Borcam’ı tüketicilerinin beğenisine sunuyor.

Birbirinden lezzetli, çeşit çeşit yemeklerin hazırlama, pişirme, sunma ve saklamadaki en zarif ve pratik yolu olan Borcam, camın ve hasırın doğallıktan gelen güzelliğini sofralarla buluşturuyor. Yemekler, doğa dostu camda, mutfaklardan sofralara en sağlıklı şekilde taşınıyor.

Mutfaktan sofraya taşınan şıklık
Borcam, yemeğin yapılışından sofraya gelişine ve saklanmasına kadar tüm süreç boyunca hanımları yalnız bırakmıyor. Tatlıdan tuzluya, çorbadan fırın yemeklerine kadar her tür yiyeceğin hazırlanması ve pişirilmesinde yardımcı olurken, camın şeffaflığı sayesinde yiyeceklerin görülebilmesini sağlıyor. Fırından direk sofraya taşınan, sunumlara zevk ve stil katan “sepetli Borcam” Paşabahçe Mağazaları’nda, yemeklerindeki lezzet kadar sofralarında estetik de arayanları bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT