En Tarz Çocuklar Bu Yaz Lumberjack Giyiyor

En Tarz Çocuklar Bu Yaz Lumberjack Giyiyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi En Tarz Çocuklar Bu Yaz Lumberjack Giyiyor

Tarihler: 04 Temmuz 2017 Salı ~ 04 Eylül 2017 Pazartesi

Firma: Lumberjack

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 4, 2017 ~ Eyl 4, 2017

Hem enerjik hem de tarz bir yaz tatili geçirmek isteyen çocukların ayakları, Lumberjack’in sandalet ve aqua modelleriyle renkleniyor!

Konfor, şıklık ve modayı bir arada sunan Lumberjack Yaz Koleksiyonu’ndaki birbirinden rahat ve şık çocuk ayakkabıları, bu yaz stil sahibi çocukları bekliyor. Küçük hanımlar ve beyler için birbirinden renkli tasarımları bir arada sunan Lumberjack, yazın enerjisini sokağa ve plajlara taşıyor.

Lacivert, turuncu, mor, gri, kırmızı, pembe ve mavinin hakimiyetindeki Lumberjack sandalet ve aqua modeller, cırt cırtlı ve konforlu taban özellikleriyle çocukların rahat adım atmalarını sağlıyor. Su kaydırıcı dış katmanıyla çocukların ıslak zeminlerde ve plajlarda güvenle adım atabileceği, rengarenk yaz kombinlerini şık ve konforlu biçimde tamamlayabileceği Lumberjack sandalet ve aqua modeller, bu yaz çocukların favorisi olacak!

Lumberjack’in zengin koleksiyonunu daha yakından görebilmek için FLO ve seçkin satış noktalarını, www.flo.com.tr ve www.lumberjack.com.tr’ yi ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT