En Zorlu Maceralarda En Yakın Yol Arkadaşınız Pentax WG–10

Alışveriş Alışveriş Rehberi En Zorlu Maceralarda En Yakın Yol Arkadaşınız Pentax WG–10

Tarihler: 18 Nisan 2013 Perşembe ~ 18 Haziran 2013 Salı

Firma: Pentax

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 18, 2013 ~ Haz 18, 2013

Pentax’ın dış mekan çekimleri için ideal 10-metreye kadar sugeçirmezlik ve 1,5 metredarbeye dayanıklılık özelliklerine sahip, suya dayanıklı dijital fotoğrafmakinesi WG-10 Pentax fotoğrafmakineleri yeni WG-10 dijital fotoğraf duyurdu.Yeni model kompakt ve hafif gövdesinde suya ve darbeye dayanıklılık gibi fotoğrafçılığıve video çekimi daha az zahmetle daha keyifli hale getiren güvenilir özelliklersunuyor.

Dayanıklı Pentax WG serisinin giriş seviyesi bir modeli olarakgeliştirilen WG-10, dış mekan ve su altı çekimlerini herkes için kolay vekeyifli hale getiriyor. Küçük ve hafif gövdesine rağmen zorlu dış mekan koşullarındagüvenilir ve üstün performans gösteren yeni WG-10 modeli, 10 metreye kadar suyadayanıklılık ve 1,5 metreden düşmelere karşı darbeye dayanıklılık sunmanın yanısıra 2 saate kadar kesintisiz çekim ve -10 dereceye kadar soğuğa dayanıklılıközelliklerine sahip.

WG-10 ayrıca, objeyi büyütüp çıplak gözle çoğunluklagörülemeyen mikroskobik bir dünyanın büyütülmüş görüntüsünü yakalayarakkullanıcının zahmetsizce gözalıcı fotoğraflar çekebillmesine imkan veren orijinal Pentax Dijital Mikroskop modu gibi gelişmiş veyaratıcı özelliklere sahip.WG-10 dış mekan çekimlerinden, günlük çekimlere veiş amaçlı kullanımlara uygun geniş bir özellik yalpazesi ile donatılmış olaraksunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT