Erkekler İçin de Kış’a Özel Seçenekler Sunuyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Erkekler İçin de Kış’a Özel Seçenekler Sunuyor

Tarihler: 27 Kasım 2013 Çarşamba ~ 27 Ocak 2014 Pazartesi

Firma: Kartopu

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 27, 2013 ~ Oca 27, 2014

2013-2014 sezonunda inovasyon ile modayı bütünleştiren Kartopu, eşlerini mutlu etmek isteyen hanımlara serin ama konforlu tutan iplik çeşitleri ile daha rahat bir kış alternatifi sunuyor. Kartopu kışı hissettiğimiz şu günlerde inovasyonla çeşitlendirilmiş 4000’i aşkın ürünün dünyasına sizi davet ediyor.

El örgü ipliği sektörünün öncü firmalarından Kartopu, yeni sezona hızlı bir başlangıç yapmış ve sezona 26 yeni ürünle başlayarak sektöründe bir ilke imza atmıştı. Sonbahardan kışa girdiğimiz şu günlerde Kartopu, yeni sezonunda herkesi doğanın sıcak ve yumuşak dünyasına davet ediyor. Tasarladığı yenilikçi ürünlerle sektöründe ilklere imza atan Kartopu kürk ve nubuk görünümündeki ürünleri, yüzde yüz yün grubu ürünleri, farklı modeller çıkarmanızı sağlayacak akıllı ürünleri ile 2013-2014 kışına damgasını vuracak.

Erkekler de bu sene Kartopu ile şıklığı yakalayacak
Sadece hanımlar için değil erkekler için de şıklığın simgesi süeterler, hırkalar bu senenin moda trendleri arasında yer alıyor. Kartopu çok sıcaktan hoşlanmayan ama soğuktan koruyan ürünleri ile modanın yansımalarını erkekler için de takip ediyor. Keten içerikli iplikler ve nubuk ile yakalayacağımız modern görüntü ile bu sene erkekler de Kartopu ışıltısını yansıtacak.

Hanımlar eşinize yılbaşı hediyesi henüz düşünmediyseniz
Eşlerine yılbaşı hediyesini düşünen hanımlar çağrımız size “el emeği göz nurunuz ile sevginizi kattığınız ilmeklerle örülmüş bir hediye” sevdikleriniz için en değerli hediye olacaktır. www.kartopu.com.tr adresinde bulabileceğiniz binlerce alternatif sizlere hobi dünyasının da kapılarını aralayacak.

Yeni sezonda daha doğaya yakın
Bu kış sektöründe ilk kez 26 yeni ürün ile sezona merhaba diyen Kartopunun yeni ürünlerinin özelliklerini şöyle sıralayabiliriz. Gerçek kürke parmak ısırttıracak Zebra, yumuşacık ve ince tüylü dokusuna eklenen simlerle anne kucağı gibi sımsıcak Simli Tavşan Tüyü, Yünün ham halini, sarıp sarmalayıp dışı örümcek ağı gibi örülen Rino, tüm iplikleri canlandıracak aksesuar ipliği Opus, Bebeklere özel organik pamuk dokusu ile Pamuklu Bebe, İplik ve Pul’un gözalıcı birleşimi Pulpiyel, Yüzde 100 saf yün güvencesi ile Purewool, Merinos koyununundan üretilen ve 100 yün kalitesi ile sıcaklığında ısınacağınız Merinowool, Keten dokusu ile sizi hem sıcak hem serin tutacak Ketenli Yün, yünün kalın ipliğe uygulanmış çeşidi Tempo, kaliteli sıcak ve renkli Alpaca Mix, hem fantezi hem klasik 4 ipin bir arada olduğu Purna, Tüylenmeye Son veren antipeeling özelliği ile emeğinizi ortaya çıkaracak Rapunzel, Kızılderili modasını ipliğe uyarladığımız Jango, örmekten ve giymekten vazgeçemeyeceğiniz pamuklu ürünümüz 4 Mevsim, Lüksün simgesi Kramer, size Nubuk dokusunda örgü ile deri temasını bütünleştirecek Nubuk, Model yapmaya gerek olmadan örgü keyfi sunacak Rubin, yetişkinler için üretilen ve sezonun moda renkleri ile bütünleşen akıllı ip İkon, her annenin bebeğine örmek isteyeceği Pofuduk Benekli, Kalın kışlık ebruli tiftik ip Mossa, istediğiniz ipliğe pul ekleme imkanı sunan Galaxy,onbeş dakikada bir atkı örebileceğiniz Shaggy, birebir Kürk görüntüsü ve dokusunu sunan, ilk defa örgü olarak örülebilen ve emeğinize bambaşka bir hava katacak Kürk ve ceketlerinize ve hırkalarınıza ayrı bir hava katacak olan Majesto.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT