Erkekler İçin Yaz Bakımı Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı

Erkekler İçin Yaz Bakımı Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Erkekler İçin Yaz Bakımı Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı

Tarihler: 18 Temmuz 2016 Pazartesi ~ 18 Eylül 2016 Pazar

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 18, 2016 ~ Eyl 18, 2016

Philips’in 2016 yılı Red Dot ve iF Tasarım Ödülü sahibi BG 105 sayesinde erkek bakımı artık çok daha kolay. Cilt koruma sistemi ile tahrişsiz bir vücut bakımı vaat eden BG 105, koltuk altı, göğüs ve karın bölgesi, sırt ve omuzlar, bacaklar ve hassas bölgelerde güvenli ve rahat kullanım sunuyor. Yalnızca bir adet pil ile çalışan BG 105, tatil ve gezilerde taşıma kolaylığı sunarken, ıslak ya da kuru olarak kullanılabiliyor.

Bu yıl hem Red Dot hem de iF Tasarım Ödülü’nün sahibi olan Philips’BG105, kompakt tasarımı ile yaz aylarında yanınızda taşımaya olanak tanırken, herhangi bir yere bağlı kalmadan ya da şarj etmeden bir adet AA pil ile tüy tipine ve kullanım sıklığına bağlı olarak yaklaşık 2 aylık kullanıma imkan tanıyor.

Tahrişsiz bakımın keyfini sürün…

BG 105, erkeklerin en büyük sorunlarından biri olan farklı yönlerde uzayan tüyler için çift yönlü 3 milimetrelik tarağı ile eşsiz bir çözüm getiriyor. Ergonomik tasarımı ve ‘Cilt Koruma Sistemi’ sayesinde en hassas bölgelerde dahi rahatlıkla kullanılabiliyor. BG 105, bıçakların cilde direkt temasını engelleyerek neredeyse sıfır tıraş sonucu sağlayabiliyor.

Yüzde 100 su geçirmez özelliği ile duşta kullanım konforu sunan BG 105’in temizliğini ise yalnızca durulayarak gerçekleştirebilir ve duş kablosu ile her zaman kolaylıkla ulaşılabileceğiniz bir yere asabilirsiniz.

Kauçuk tutma yeri ile ıslak ya da kuru alanda kaymayı engelleyerek maksimum kontrol sağlayan BG 105, koltuk altı, göğüs ve karın bölgesi, sırt ve omuzlar, bacaklar ve hassas bölgelerde güvenli ve rahat kullanım sunuyor.

Yağlama ve bıçak değişimi gerektirmeden uzun ömürlü kullanım fırsatı sunan ve 2 yıl garantisi bulunan BG 105, 69,99 TL ile satışa sunuluyor.

En iyi sonuç için duștan önce kuru tüyler üzerinde kullanılması önerilmektedir.
Önerilen perakende satış fiyatı

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT