Eşsiz Bir Oyun Deneyimi Yaşatıyor!

Eşsiz Bir Oyun Deneyimi Yaşatıyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Eşsiz Bir Oyun Deneyimi Yaşatıyor!

Tarihler: 29 Kasım 2017 Çarşamba ~ 29 Ocak 2018 Pazartesi

Firma: Stretch Armstrong

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 29, 2017 ~ Oca 29, 2018

Çocuklara eşsiz bir oyun deneyimi yaşatan Stretch Armstrong şimdi yenilenmiş tasarımıyla Giochi Preziosi ile Türkiye’de. Kendi büyüklüğünün 4 katı kadar esneyebilen Stretch Armstrong’u çocuklar esnetiyor, çekiştiriyor ve düğüm atıyor! Süper güçlü olduğu için bırakıldığında hemen eski haline dönebilen bu benzersiz oyuncak ile eğlence hiç bitmiyor.

64,90TL’den başlayan fiyatlarla raflardaki yerini alan oyuncak; Stretch Armstrong 30 cm ve Mini Stretch Armstrong olmak üzere iki yeni ürünle sevenleriyle buluşuyor. 5 yaş ve üzeri çocuklar için ideal olan Stretch Armstrong ile arkadaşlarına meydan okuyabilen minikler, birlikte eğlenmenin keyfini doyasıya yaşıyor.

Çocukların yeni eğlencesi Stretch Armstrong’u tutkunlarıyla buluşturan Giochi Preziosi, şimdi tasarımı yenilenen iki yeni ürünle minikleri sevindiriyor. 30 cm büyüklüğünde bir figür içeren Stretch Armstrong 30cm ve 17cm büyüklüğünde bir figür içeren Mini Stretch Armstrong kullanım kılavuzu ile birlikte sunuluyor.

Figürü esneten, çekiştiren ve düğüm atan çocuklar, arkadaşlarına meydan okurken, birlikte eğlenmenin de keyfini yaşıyor. Kendi büyüklüğünün tam 4 katı esneyebilen Stretch Armstrong oyuncakları, süper güçlü olduğu için bırakıldığında hemen eski haline dönebiliyor, böylece eğlence hiç bitmiyor. 69,90TL’den başlayan fiyatlarla raflardaki yerini alan oyuncak 5 yaş ve üzeri çocuklar için ideal.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT