Etriel İle Kadınlar Daha Da Güzel

Etriel İle Kadınlar Daha Da Güzel

Alışveriş Alışveriş Rehberi Etriel İle Kadınlar Daha Da Güzel

Tarihler: 07 Kasım 2016 Pazartesi ~ 07 Ocak 2017 Cumartesi

Firma: Lc Waikiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 7, 2016 ~ Oca 7, 2017

LC Waikiki, moda perakende sektöründeki tecrübesini kozmetik alanına taşıdı. LC Waikiki, Etriel markası ile kadınların kozmetik ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor.

Kadınların kozmetik ihtiyaçlarından yola çıkan LC Waikiki, Etriel markası ile kozmetik sektöründeki yerini aldı.

Hayatı güzelleştirmek için kadınların beğenisine sunulan Etriel, klasik renklerin yanı sıra trend renklerin de yer aldığı kullanımı kolay ve canlı bir koleksiyon sunuyor. Genel olarak koyu tonların hakim olduğu 2016/2017 Sonbahar-Kış makyaj trendlerinde öne çıkan bordo ve kırmızı tonların yanı sıra doğallıktan vazgeçmeyenlerin favorisi pastel tonlar da Etriel koleksiyonunda kadınların beğenisine sunuluyor.

Rahat kullanım sunan ve gün boyu bakımlı hissettiren rujlar ve dudak kalemleri, özel fırçasıyla kirpiklere hem ekstra uzunluk hem de hacim katan rimeller, rengarenk far ve göz kalemleri, özel içeriği ile tırnaklarda çizgi oluşturmadan kolayca  sürülebilen trend renklerin hakim olduğu ojeler ve ipeksi dokunuşu ile gün boyu rahat kullanım imkanı sunan pudra ve allık gibi toz ürünler Etriel’in geniş ürün yelpazesini oluşturuyor. Kozmetiğin yanı sıra dudak, göz, yüz ve tırnak bakım ürünlerinde de kadınların vazgeçilmezleri arasındaki yerini almaya aday olan Etriel markası, Türkiye genelinde 65 mağazada ve www.lcwaikiki.com’da satışa sunuluyor.

Sağlık Bakanlığı yönetmeliklerine uygun olarak üretilen Etriel markalı ürünler, tüm fiziksel, stabilite, ekolojik, mikrobiyolojik testlerden geçerek güvenilir bir şekilde tüketiciye ulaşıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT