Ev Dekorasyon Merkezi İle Yeni Yılda Sımsıcak Mekanlar

Ev Dekorasyon Merkezi İle Yeni Yılda Sımsıcak Mekanlar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Ev Dekorasyon Merkezi İle Yeni Yılda Sımsıcak Mekanlar

Tarihler: 22 Kasım 2017 Çarşamba ~ 22 Ocak 2018 Pazartesi

Firma: addresistanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 22, 2017 ~ Oca 22, 2018

2018 için geri sayım başladı! Yeni yıl ruhunu yaşam alanlarına taşımak isteyenler için addresistanbul Ev Dekorasyon Merkezi iddialı, enerjik, konforlu ve zamansız tasarımlar sunuyor.

Alışverişi keyifli hale dönüştüren yeni yıl esintisi dekoratif objelerden mobilyaya, halıdan duvar kağıdına, aydınlatma ürünlerinden yemek masalarına kadar her alanda, renk ve desen birlikteliklerinde kendini hissettiriyor. Farklı doku ve tasarım alternatifleriyle zengin bir koleksiyon sunan addresistanbul Ev Dekorasyon Merkezi stil sahibi yaşam alanları oluşturuyor.

Yılbaşında Seçkin Sunumlar

Yılın en renkli sofralarının kurulduğu yılbaşında addresistanbul Ev Dekorasyon Merkezi birbirinden özel ve şık dekorasyon ürünleri ile sofraları daha da sıcak bir hale getirecek. All Happy Days’in renkli tabakları ve Kartell’in gümüş şamdanlıklarının masalara getireceği özel dokunuşlar ile şıklık tamamlanacak.

Rahat Tasarımlar İle Gelen Estetik

Estetik tasarımı ve konforuyla dikkat çeken  mobilyalar yaşam alanlarının olmazsa olmazı. Casa International’ın sezonun favori rengi gri ile tasarladığı koltuk ve masalar mekanlara minimal ve cool bir hava katacak. Estetik Decor ise klasik renklerin  ve kürklerin hakim olduğu sandalye ve pufları ile evlere renk katacak.

Renkli Dokunuşlar

Yaşam alanlarını daha da güçlü hale getiren mum, vazo, masa lambası ve yastık gibi aksesuarlarda gold, koyu yeşil ile birlikte cesur renkler ve desenler hakim oluyor. Estilo ve Cumba Selection serisinde yer alan desenli, renkli yastıklar mekanları daha da iddialı hale getirecek.

Stil Sahibi Tasarımlar

Mekanlarda yeni yıl ruhunu tasarım ürünlerle birleştirmek isteyenler için addresistanbul Ev Dekorasyon Merkez’inde yer alan diseno birbirinden farklı alternatif markaları ve ürünleriyle şıklığı evlere taşıyor. diseno’da yer alan Normann Copenhagen organizer farklı ebatlardaki boyutları ile modern bir duruş sergilerken, Tom Dixon ve Hay marka mumluk ve vazolar modern duruşları ile göz dolduruyor.

Yılbaşı2018

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT