Evcil Hayvan Besleyenlerin Yılbaşı Hediyesi Kärcher’den!

Evcil Hayvan Besleyenlerin Yılbaşı Hediyesi Kärcher’den!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Evcil Hayvan Besleyenlerin Yılbaşı Hediyesi Kärcher’den!

Tarihler: 18 Aralık 2017 Pazartesi ~ 18 Şubat 2018 Pazar

Firma: Kärcher

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 18, 2017 ~ Şub 18, 2018

Evinde evcil hayvan besleyenlere bu yılbaşı en güzel hediye Kärcher KB 5! Ergonomik ve hafif tasarımıyla profesyonel temizliği evin her köşesine taşıyan şarjlı süpürge KB 5, evcil hayvanlarıyla tüy problemi yaşayanların pratik temizlik yardımcısı oluyor.

Ergonomik tasarımıyla profesyonel temizliği evin her köşesine taşıyan şarjlı süpürge Kärcher KB 5, evcil hayvan besleyenler için bu yılbaşı en güzel hediye seçeneği oluyor. 30 dakika pil ömrüyle dikkat çeken Kärcher KB 5, çok yönlü, dönebilen fırçası ve manevra yapabilir süpürme kenarı sayesinde en ulaşılmaz köşelerde bile kusursuz temizlik sağlıyor. Kärcher KB 5, kablosuz olma özelliği ve hafif yapısı sayesinde rahatlıkla taşınabilmesiyle ihtiyaç duyulan her an kullanıma hazır.

Kablosuz özelliği ve ince hatlı şekli sayesinde evin her bölgesinde yer kaplamadan saklanabilen Kärcher KB 5, düz yüzeylerin yanı sıra manevra özelliği sayesinde merdivenlerde de üstün performans sergiliyor. Her zemine uyum sağlayabilen dönebilen fırçası ve süpürme kenarı sayesinde profesyonel temizliğin tüm imkanlarını evlere taşıyan Kärcher KB 5, topladığı bütün kirleri atık kabında biriktiriyor.

Atık kabı dolduğunda, tek bir hareketle kolayca yerinden çıkarılabiliyor ve kirle temas etmeden temizleme kolaylığı sunuyor. Özellikle evinde evcil hayvan besleyenler için pratik yönleriyle ön plana çıkan Kärcher KB 5, evcil hayvanlardan dökülen tüyleri de anında ve kolayca temizleyerek evin pratik temizlik yardımcısı oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT