Evgör’den Ramazan’a Özel Fırsat

Alışveriş Alışveriş Rehberi Evgör’den Ramazan’a Özel Fırsat

Tarihler: 11 Temmuz 2012 Çarşamba ~ 11 Eylül 2012 Salı

Firma: Evgör

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 11, 2012 ~ Eyl 11, 2012

Ramazan 2012

Evgör Mobilya’nın her ay düzenli olarak farklı ürün gruplarında gerçekleştirdiği “Ayın Fırsatı” kampanyasında, avangart model Valentin yemek masası takımı Ramazan süresince 1.290 TL yerine 790 TL’den satışa sunuluyor. İftarda misafirlerini yeni yemek masalarında ağırlamak isteyenler, Evgör Mobilya’nın “Ayın Fırsatı” kampanyasından Bayram’a kadar yararlanabilecek. İstanbul’da Beyoğlu, Üsküdar ve Çamlıca mağazaları bulunan firma, online mobilya mağazası www.evgor.com.tr üzerinden de Türkiye’nin her yerine satış ve teslimat gerçekleştiriyor.

“Tasarımla Mutluluğun Birleştiği Nokta” Evgör Mobilya, Ramazan ayında misafirlerini yeni yemek masalarında ağırlamak isteyenler için bu ayın fırsat ürünü olarak göz alıcı tasarıma sahip Valentin avangart yemek masası takımını seçti. Ramazan’a özel 500 TL’lik indirimle 790 TL’den satışa sunulan bu özel takım siyah, beyaz ve mor renk seçenekleriyle 4 sandalye ve bir masadan oluşuyor. Dileyenler, uygun fiyat farkları ile sandalye sayısını artırabiliyor ya da takımlarına Tv ünitesi, vitrin, konsol gibi parçalar da eklettirebiliyor. Stoklarla sınırlı olan ve Ramazan Bayramı’na kadar devam edecek fırsat kampanyasından yararlanmak isteyenler firmanın İstanbul’daki mağazalarına ya da iki bine yakın ürün çeşidiyle Türkiye’nin en büyük online mobilya mağazası olan Evgor.com.tr adresine uğrayabilirler.

Fırsatı kaçırmak istemeyenler için “Emanet Sistemi” var!

Bu özel fırsatı kaçırmak istemeyen henüz evlenme arifesindeki çiftler, ürünlerini bugünden satın alıp Evgör’ün Emanet Sistemi’ne bırakabiliyor ve teslimatını istedikleri tarihte yaptırabiliyor. Evgör Mobilya’nın Ramazan ayına özel fırsat ürünü Valentin yemek masası takımı hakkında detaylı bilgi ve alışveriş için www.evgor.com.tr adresini ziyaret edebilir ya da Türkiye’nin her yerinden 444 888 6 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT