‘Evim Sensin Annem’

‘Evim Sensin Annem’

Alışveriş Alışveriş Rehberi ‘Evim Sensin Annem’

Tarihler: 10 Mayıs 2017 Çarşamba ~ 10 Temmuz 2017 Pazartesi

Firma: Teme Home

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 10, 2017 ~ Tem 10, 2017

Sıcacık yuvamızın baş tacıdır annelerimiz, her şeyin en iyisine, en özeline layık annelerimizin bu özel günü için, tüm aksesuarlarımızda anneler gününe özel %50’ye varan indirim fırsatları hazırladık.

Bu dünyadaki yegane evimiz, annelerimizin sıcacık kucağı ve şefkatli elleridir. Yuvamızı güzelleştiren, evimizin kraliçesi annelerimiz için, ev dekor aksesuarlarımızda sizlere özel fırsatlar hazırladık. Annelerimizin sevgi ile hazırladıkları sofralara özel mumlar, mumluklar, şamdanlar, kahkahaları ile yaşayan, hayat bulan salonlar için, dekoratif objeler, kaseler, duvar dekorları, vazolar, çerçeveler, tablolar, saatler, annelerimizin sevdikleri çiçeklerden oda kokuları, gerçeğinden ayırt edemeyeceğiniz çiçekler, ferforje ürünler, dekoratif dolaplar, keyifli bahçe sohbetlerine renk katacak fenerler, yastıklar ve daha yüzlerce aksesuarda %50’ye varan indirimler Tepe Home’da sizleri bekliyor. 

Çağdaş ve sofistike, klasik, country, ev ve bahçe mobilyalarına uygun tamamlayıcı aksesuarlarımız ile evlerimizin baş tacı, hayatımızı güzelleştiren annelerimizin evlerini de güzelleştiriyoruz. Anneler gününde, anneniz ve kendiniz için seçeceğiniz, her bütçeye uygun aksesuarlarımız için hazırladığımız fırsatlar internet sitemiz Tepehome.com.tr ve tüm Tepe Home mağazalarında cazip fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT