Evinizi Farklı Kılacak Kreasyonlar Evonomi.Com‘da!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Evinizi Farklı Kılacak Kreasyonlar Evonomi.Com‘da!

Tarihler: 14 Haziran 2012 Perşembe ~ 14 Ağustos 2012 Salı

Firma: Evonomi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 14, 2012 ~ Ağu 14, 2012

Evonomi.com, küçük dokunuşlar ve hoş detaylarla evinizi güzelleştirmeye devam ediyor. Yılların deneyimi ile yeni kreasyonlar seçip tasarlayan Kardelen Home, güzelliği insan doğasının merkezine koyan ve bunun tadını çıkarmak isteyen herkesi evonomi.com’da bu güzelliğe ortak olmaya davet ediyor.

Kardelen Home’un capcanlı renklerin göze çarptığı Beautiful, üzerinde çiçek işlemelerinin bulunduğu Diva, hiçbir zaman modası geçmeyecek olan kot kumaşının kullanıldığı Jean Forever ve Denim ismini verdiği koleksiyonlarının içinde yatak örtüsü takımları, masa örtüsü takımları, dekoratif ürünler ve uyku setlerinden çantaya kadar kişisel ürünler evinize neşe getirmeyi bekliyor. Bu göz kamaştıran koleksiyonlar evonomi.com’da satışa sunuluyor.

Evonomi.com kaliteli yaşam alanları yaratmanız için en başarılı tasarımcıları, en iyi kreasyonları ve en güzel ürünleri kapınıza kadar getirmeye devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT