F F ile Yılbaşında Herkese Mutlu Stiller

Alışveriş Alışveriş Rehberi F F ile Yılbaşında Herkese Mutlu Stiller

Tarihler: 21 Kasım 2012 Çarşamba ~ 21 Ocak 2013 Pazartesi

Firma: F F

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 21, 2012 ~ Oca 21, 2013

F&F’in Yılbaşı Koleksiyonu ile, 2013’e, hayal ettiğiniz popüler imajı yakalayarak, merhaba deyin!

F&F’in 2012 – 2013 Sonbahar Kış sezonu için hazırladığı Yılbaşı Koleksiyonu, modern havanızı barok şıklığı ile sunuyor. Dantel ve pullu detayların hakimiyetindeki tasarımlar, kadın, erkek ve çocukların hayal gücünden ve çekici imajlarından ilham alıyor. Yılbaşı ile bütünleşen kırmızı modasına bu sene mavi, siyah, bordo, mor, gri ve beyaz renkleri de dahil oluyor. F&F’in bu özel günde kadınların kusursuz güzelliğini ortaya çıkarmak için hazırladığı modeller; vücudu saran ve dökümlü bluzlar, cüzdan çantalar, peplum elbiseler, dolgu ve ince topuklu bilekte biten ayakkabılar, parlak babetler, smokin ceketlerden oluşuyor. Klasik, sade, spor, modern ve feminen tarzları barok çizgilerle sunan tasarımlar, dantel, tül ve satenin asil görünümüyle birleşiyor. Kadınların eğlenceli stillerini grafik desenler ve pullu detaylar ile hareketlendiren modellerde, leopar deseni ve fırfır motifleri de dikkat çekiyor. Ayrıca kadınların göz alıcı güzelliğini tamamlayan iç çamaşırları da, koleksiyonu renklendiren parçalar arasında yerini alıyor.

F&F karizmatik görünümlü erkek imajına ise eğlenceli figürleri ile doğallık katıyor. Yılbaşı simgelerini taşıyan sevimli kravat çeşitleri, klasik ve ekoseli gömlekler, örgü kazaklar, şık ceketler ve gösterişli kol düğmeleri tasarımlar arasında ön plana çıkıyor. Etnik, spor ve klasik imajları tamamlayan eldivenler ve atkılar da erkek stillerine sempatik bir hava katıyor.

Çocuk stillerine canlılık katan tasarımlar ise en az kadın ve erkek modelleri kadar çekici. Çizgi film karakterlerinin yansıdığı terlik tasarımları, renkli, eğlenceli ve şık bir görünümü bir arada sunuyor. Parlak ayakkabılardan, babetlere, renkli bornozlardan, patik modelli çoraplara kadar kusursuz çalışmalar, miniklerin renkli stillerini hayal dünyalarıyla buluşturuyor.

F&F, kaliteli, modayı takip eden ve günün her saatinde kendinizi iyi hissetmenizi sağlayan koleksiyonlarıyla KİPA Mağazaları’nda.

Yılbaşı 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT