F F İlkbahar Yaz 2013 Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi F F İlkbahar Yaz 2013 Koleksiyonu

Tarihler: 09 Ocak 2013 Çarşamba ~ 09 Mart 2013 Cumartesi

Firma: F F

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 9, 2013 ~ Mar 9, 2013

F&F , İlkbahar/Yaz 2013 Koleksiyonu, dünya modasının çarpıcı trendlerini gardıroplarınızla buluşuyor!

F&F, kadın, erkek, çocuk ve bebekler için tasarladığı koleksiyonu ile, her sezon moda takipçilerine enerji dolu ve dünya modasını takip eden tasarımlar sunuyor. F&F'in İlkbahar/Yaz 2013 Koleksiyonu, 60'lar, Capri, Sorbet, Bella Mare ve Plaj temalarından oluşuyor.

60'lar: Tasarımcıların basit ama bir o kadar da dikkat çeken renk yelpazesiyle hazırladığı Monochrome temalı ürünler 1960'lara gönderme yaparak egemenliğine devam ediyor. Koton, saten ve krep kumaşların kullanıldığı seri, siyah, beyaz ve kırmızı renklerden oluşan etek ceket, şort ceket ve terzi eli değmiş gibi gözüken parçalardan oluşuyor.

Capri: Şık ve sofistike bir tarz için hazırlanan serideki ürünler, feminen dokular ve yumuşak renklerle hayat buldu. Jakar, şifon ve dantel, alternatif kesim yakalar ile farklılığını gözler önüne sererken, renk yelpazesi şeftali, nane, altın ve pembe tonlarından oluşuyor. Mükemmel kombini yaratmak için, güneş gözlükleri ve zarif çantaları kullanabilirsiniz.

Sorbet: Eğer İlkbahar - Yaz podyumları geçici ise, Flouro kesinlikle yerini koruyacak bir trend. Dünyaca ünlü tasarımcıların parlak acid pop renklerini sıklıkla kullandıkları seri, denim ve koton kumaşların asit yıkama ve batik boyama teknikleri ile sarı, şeftali ve pembe renklerle hayat buldu.

Belle Mare: Koton elbiseler, taşlanmış kot ceketler, dantel şortlar ve dantel üstlerden oluşan naif bir görünüşe sahip seri, zahmetsiz şıklık için birebir.

Beachwear: Trendleri plajda da devam ettirmek isteyen moda takipçileri için hazırlanan serideki mayolarda, koyu renkler, muhteşem kalıplar ve şık baskılar ilgi çekiyor. Lula Fama'dan Lisa Blue'ya kadar plaj modasını yaratan guruların tek bir ortak mesajı var; baş döndürücü plaj modasına hazır olun!

www.ffmoda.com/tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT