F F Yeni Yıl Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi F F Yeni Yıl Koleksiyonu

Tarihler: 15 Aralık 2014 Pazartesi ~ 01 Ocak 2015 Perşembe

Firma: F&F

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 15, 2014 ~ Oca 1, 2015

F&F’in eğlenceli yılbaşı koleksiyonu ile yeni yılda rengarenk bir dünyanın kapılarını aralayın.

İngiliz moda markası F&F Yeni Yıl koleksiyonunda kırmızı, ekru, siyah ve gri tonların hakim olduğu yılbaşına özel dokunuşlar, gold payet işlemelerin yanı sıra eğlenceli kardan adam, kuş, kutup ayısı, penguen tasarımları ile ön plana çıkıyor. Kar tanesi motifli çoraplardan yılbaşının geleneksel simgesi ren geyiği motifli kazaklara, deri etekler, hırka ve elbiselere kadar birçok seçenek F&F’in yeni yıl koleksiyonunda hayat buluyor.

“Yılbaşında en şık ben olmalıyım” diyorsanız, siyahın asaletini yansıtan tulum, etek, ceket ve kırmızı dantel elbiselere göz atabilirsiniz. Sezonun en moda parçalarından smokin ceket tasarımları ile yılbaşı gecesi stilinizle fark yaratın.

F&F yeni yıla özel hazırladığı iç giyim koleksiyonunda birbirinden eğlenceli desenlere yer veriyor. Yılbaşının geleneksel rengi kırmızı üzerine kar tanesi motifli sütyen, penguen, kutup ayısı ve ren geyiği baskılı külotlar koleksiyonun en dikkat çeken parçalarını oluşturuyor. Bordo, kırmızı ve siyah tonlarının hakim olduğu sütyen ve külotlar dantel işlemelerle zenginleştiriliyor.

Yeni yılın renkli dünyası F&F mağazalarında sizleri bekliyor. www.f-f.com

Yılbaşı2015

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT