Farklı, Eğlenceli, Tarz Güneş Gözlüğü Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Farklı, Eğlenceli, Tarz Güneş Gözlüğü Koleksiyonu

Tarihler: 09 Temmuz 2014 Çarşamba ~ 09 Eylül 2014 Salı

Firma: Tabe Kıyamet

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 9, 2014 ~ Eyl 9, 2014

Retro tasarımları güncel trendler ile harmanlayarak geçmişin büyülü esintilerini günümüze taşıyan Tabe Kıyamet, güneş gözlükleri çerçeveleri ve camlarıyla farklı bir moda anlayışı sunuyor!

Tuba Tuncay Alkan ve Tunç Tuncay ortaklığında kurulan, Osmanlıca’ da “kıyamate kadar” anlamına gelen, bir kış gecesi rüyası Tabe Kıyamet; ilk görüşte aşk mottosundan yola çıkıyor. İlk görüşte aşık olup sonsuza kadar hep seninle kalmasını istediğin ürünlerin toplamı olan Tabe Kıyamet, yeni model güneş gözlükleriyle yaz ayını şenlendirecek!

Kalite, sağlamlık ve fonksiyonelliğin; eğlence, tasarım ve tarz ile birleştiği geniş ürün yelpazesine sahip Tabe Kıyamet, “Goa Calling”, “Style in Peace”, “Pin Up Lover”, “Hipster in Love” modelleri ile tarzını tamamlayacak.

Gözlük koleksiyonunda yer alan “Goa Calling” in iç içe, renkli ve filtreli modelleri “Style in Peace” in barış mesajını her daim verebileceğiniz modelleri ve “Pin Up Lover” ın kedi gözü, puantiyeli, “Hipster in Love” ın dikkat çekici modelleri ile giyinirken eğleneceksin.

2014 yılının en trend güneş gözlükleri için Tabe Kıyamet seni bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT