Fatih Kıral Mobilya ile Kitap Okumak Artık Çok Daha Zevkli

Alışveriş Alışveriş Rehberi Fatih Kıral Mobilya ile Kitap Okumak Artık Çok Daha Zevkli

Tarihler: 18 Eylül 2012 Salı ~ 18 Kasım 2012 Pazar

Firma: Fatih Kıral

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 18, 2012 ~ Kas 18, 2012

En mutlu gününüzde kitabınız elinizden düşmüyorsa, kendinizi yalnız hissettiğinizde en yakınınız başucu kitabınız oluyorsa size güzel bir haberimiz var! Fatih Kıral Mobilya mağazalarında satışa sunulan Barbara Barry kitaplıklar ile okumanın keyfi ikiye katlanıyor.

Çocukluğumuzdan beri kitap okumanın güzel bir alışkanlık olduğu öğretilir çünkü kitaplar aydınlığa doğru yapılan yolculukta en büyük yardımcıdır. Fatih Kıral Mobilya da ünlü Amerikalı tasarımcı Barbara Barry’nin eşsiz koleksiyonuyla kitapseverlere destek oluyor. Başta Amerika olmak üzere Avrupa ve Asya’da aldığı birçok ödülle adından söz ettiren Barbara Barry’nin koleksiyonunda yer alan farklı tasarımlardaki kitaplıklar evinize şıklık ve farklılık katıyor.

Barbara Barry markalı ürünleri yakından tanımak istiyorsanız size en yakın Fatih Kıral Mağazası’nı ziyaret edebilirsiniz.

www.fatihkiral.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT