Favori, Yeni Yılda Erkekler de Hediye Almak İster Diyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Favori, Yeni Yılda Erkekler de Hediye Almak İster Diyor

Tarihler: 24 Aralık 2012 Pazartesi ~ 31 Aralık 2012 Pazartesi

Firma: Favori

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 24, 2012 ~ Ara 31, 2012

Altın takı sektörünün lider markası Favori; yeni yıla özel tasarımlarından erkek kol düğmesiyle, yılbaşı gecesinde şıklığını tamamlamak isteyen bayları da unutmuyor.

Takı tasarımının lideri Favori’nin, yeni yılda bayların kendilerine veya bayanların sevdiklerine armağan edebilecekleri bu özel kol düğmesi, yılbaşı gecesini unutulmaz kılıyor. 14 ayar altından üretilen bu şık ve gösterişli tasarım; yeni yılda baylara göz alıcı bir şıklık kazandırırken, aynı zamanda bayanların ellerinden özel ve anlamlı bir hediyeye dönüşüyor.

Yılbaşı gecesinin parlayan yıldızı erkek kol düğmesine, Favori’nin Türkiye çapındaki 100 mağazasından ulaşılabiliyor. TSE güvenceli olan ve kalite garantisiyle satılan bu seçkin ürünler, uygun ödeme koşullarıyla da dikkat çekiyor. Ürünleri incelemek için en yakın Favori mağazasını ya da www.favori.com.tr internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Ürün Fiyatı: 1300 TL

Yılbaşı 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT