Favori’den Deniz Kızı Efsanesi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Favori’den Deniz Kızı Efsanesi

Tarihler: 19 Ağustos 2014 Salı ~ 19 Ekim 2014 Pazar

Firma: Favori

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 19, 2014 ~ Eki 19, 2014

Her zevke uygun özgün ve farklı tasarımlarıyla dikkat çeken Favori, deniz kızı efsanesini takılarıyla buluşturuyor.

Favori; büyük bir özenle hazırladığı ve tasarımın ön planda olduğu "Derin Deniz" koleksiyonundan görenleri hayran bırakan “Deniz Kızı” kolyeleri ile yine kadınların güzelliğini tamamlıyor.

Güzellikleri dillere destan olan ve onları görenlerin üzerinden gözlerini alamadığı söylenen “Deniz Kızı”, alımlı ve efsanevi kadınların şıklığına şıklık katıyor. Favori; denizin esrarengiz kızlarını üzerinde taşımak isteyenler için hazırladığı bu özel ve en ilgi çekici parçası “Deniz Kızı” kolyeleri ile mavi suların huzur veren görüntüsünü ve efsanelerini bir araya getiriyor.

Modaya uygun, yenilikçi ve özel tasarımlarıyla takı modasına yön veren Favori'nin seçkin tasarımcıları tarafından hazırlanan ve hepsi birer sanat eserini andıran deniz kızı kolyeleri, kadınların gizeminize gizem katıyor.

Favori'nin Türkiye çapındaki 100 mağazasında tüketicilerin beğenisine sunulan ve uygun ödeme koşullarıyla da dikkat çeken ürünleri incelemek için en yakın Favori mağazasını ya da www.favori.com.tr internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT