Favori’nin Zümrüt Küpeleri Göz Kamaştırıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Favori’nin Zümrüt Küpeleri Göz Kamaştırıyor

Tarihler: 21 Mayıs 2014 Çarşamba ~ 21 Temmuz 2014 Pazartesi

Firma: Favori

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 21, 2014 ~ Tem 21, 2014

Her zevke uygun, şık ve zarif tasarımlarıyla dikkat çeken Favori, cazibeli görünümün mimarı ve yeşilin büyüsünü yansıtan zümrüt küpeleriyle, kadınlara göz alıcı bir hava kazandırıyor.

Favori zümrüt küpeleri, tasarımıyla fark yaratırken, özel anlarınızın vazgeçilmez aksesuarı haline geliyor. Favori’nin tasarladığı nadide ürünler, yeşilin en güzel halini yansıtırken, enerjiyi de ön plana çıkıyor. Işıldayan küpelerin göz kamaştırıcı güzelliği ve ihtişamının sadelikle dengelendiği tasarımlar, kadınların beğenisine sunuluyor.

Avrupa’nın en büyük ve modern kuyumculuk tesisine sahip Favori, birer sanat eserini andıran ürünlerinin tamamını kendi tesislerinde üretiyor. AB ve TSE standartlarına uygun olarak ömür boyu ayar ve kalite garantisi ile satılan ve Türkiye’nin dört bir yanındaki Favori mağazalarından ulaşılabilen bu seçkin ürünler, uygun ödeme koşullarıyla da dikkat çekiyor.

Size en en özel anlarınız için bir Favori küpeniz olsun istiyorsanız, en yakın Favori mağazasına uğrayabilir veya www.favori.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT