İnci Deri 2017 İlkbahar-Yaz Erkek Koleksiyonu

İnci Deri 2017 İlkbahar-Yaz Erkek Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi İnci Deri 2017 İlkbahar-Yaz Erkek Koleksiyonu

Tarihler: 15 Mart 2017 Çarşamba ~ 15 Mayıs 2017 Pazartesi

Firma: İnci Deri

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 15, 2017 ~ May 15, 2017

100. yılını kutlayan İnci Deri’nin Gamze Saraçoğlu Kreatif Direktörlüğü’nde hazırlanan 2017 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu ile erkekler tercihlerini özgürce yansıtıyor.

İnci Deri, 100. yılında erkekler için çarpıcı bir koleksiyon sunuyor. İnci Deri’nin Gamze Saraçoğlu Kreatif Direktörlüğü’nde hazırlanan 2017 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu; erkeklere kalıpları yıkma imkanı tanıyarak kimi zaman detayda kimi zaman bütünde zevklerini yansıtacakları modeller sunuyor.

Koleksiyon; Boyhood Grubu, Up&High Grubu, DayDream Grubu, Celebration Grubu, Travel Grubu, Basic Grubu ve Gamze Saraçoğlu Kapsül Koleksiyonu olmak üzere 7 farklı gruptan oluşuyor.

BASIC Grubu: Modern çizgilerle buluşan klasik cazibe
Günlük yaşamda şıklığından ödün vermeden klasik ve sade çizgileri benimseyen erkeklere özel Basic Grubu; taban ve deri seçimi ile beraber dışavurumcu bir duruş sergileyen daha modern ve ince çizgilerle dikkat çekiyor. Klasik çizgilerden daha hareketli ve spor modellere çeşitlilik gösteren bu seri, her erkeğe kendi ruhuna ait tasarımlar bulabilme imkanı sunuyor.

TRAVEL Grubu: Gezgin ruhlara özel şık ve konforlu tasarımlar
Hareketi seven, konfor arayan gezgin ruhlara farklı seçenekler sunan Travel Grubunun renk skalası, seyahat esnasında her daim her renkle kombinlenebilecek şekilde seçildi. Ağırlıklı olarak lacivert ve kahve tonlarından oluşan modellerde, doğanın çizgilerini ve ruhunu yansıtan taba tonlar, efektli deriler öne çıkıyor. Gezgin hayatı yansıtan bu parçalar, dayanıklı tabanlarla tamamlanarak stili konforla buluşturuyor.

BOYHOOD Grubu: Sneaker’larla ifade bulan bohem ruh
Boyhood erkeği hayattan beslenmeyi seven, tarz sahibi ve bohem bir ruhu temsil ediyor. Sanatçı; kentli; kendisine, stiline ve duruşuna güvenen artizan erkeğe hitap eden bu grupta yıkama ve ham deriler ön planda. Nötr, taba ve kahve gibi sakin renkler ve doğal tonlarla dikkat çeken modeller, hareketli tabanlarla canlılık kazanıyor. Daha aktif erkekler için ‘Sneaker’ ayakkabılar bu grubun ve sezonun en popüler parçaları olmaya aday.

UP&HIGH Grubu: Kaliteden vazgeçmeyen ince zevkin ifadesi
Klasiklerden hoşlanan ve kalitesinden ödün vermeyen erkeğin beklentileri doğrultusunda hazırlanan Up&High Grubu, geleneksel malzemeler ile modern tarzın birlikteliğinden oluşuyor. Güçlü bir duruş sergileyen erkeklere özel tasarlanan grupta, deriler ve tabanlardaki zarif dokunuşlara ek olarak net çizgiler dikkat çekiyor.

DAYDREAM Grubu: Trendy ve minimalist çizgiler
Trendleri takip eden, sade ve modern çizgilere düşkün erkeklere hitap eden grup; beyaz tabanlar, taupe ve gri renklerle öne çıkıyor. Grubun iddialı parçaları ise Loefer, Oxford ve sandalet tasarımlar… Hem ayakkabının yumuşak üst kısmında (saya) hem de tabanlarda kendini gösteren hasır dokunuşlar, modern ve trendy çizgiler arayanların vazgeçilmezi olacak. Özel olarak örgülü, yılan ve lazer baskılı derilerin kullanıldığı Daydream modelleri, tabanlarda vardola ve desen detaylarıyla fark yaratıyor. Renklerin tabanlara ve bağcık detaylarına yansıtıldığı bu grup, genel olarak sakin ve oldukça sade biçimde detaylandırılan modellerle dikkat çekiyor.

CELEBRATION Grubu: İnci Deri erkeğinin ayağına gelen asalet ve şıklık!
Özel günlerde şıklığını ortaya koymak isteyen erkeklere özel Celebration Grubu, rugan köseleden Oxford’larla asaleti İnci Deri erkeğinin ayaklarına taşıyor. İddialı modellerle öne çıkan grup, sezon modasının rüzgarını kapitone desenli mostralarla kadife ve deri slipper’larda estiriyor.

GAMZE SARAÇOĞLU KAPSÜL KOLEKSİYONU: Fark yaratan özgün tasarımlar
El yapımı olarak, örgü deri ve kösele altyapılarla hazırlanan Kapsül Koleksiyonu, Gamze Saraçoğlu’nun tüm yaratıcılığını ortaya koyuyor. Özgün tasarımlarıyla göz kamaştıran Gamze Saraçoğlu Kapsül Koleksiyonu, İnci Deri’nin modern ve etkileyici ruhunu yansıtıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT