FLO Erkekleri “Tokalı” Ayakkabılarla Fark Yaratacak

Alışveriş Alışveriş Rehberi FLO Erkekleri “Tokalı” Ayakkabılarla Fark Yaratacak

Tarihler: 24 Eylül 2013 Salı ~ 24 Kasım 2013 Pazar

Firma: FLO

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 24, 2013 ~ Kas 24, 2013

2013 Sonbahar/Kış sezonunda erkekler için trendy olmak, sezon trendlerini yansıtan şık botlara ve ayakkabılara sahip olmaktan geçiyor. Sezon trendi ise tokalı ayakkabılar!

Erkeklerin giyimleri kadınlar kadar detaylı değildir. Bu yüzden erkekler özellikle ayakkabılarıyla, kıyafetlerini tamamlamaya ve detaylandırmayı tercih ederler. FLO’nun, 2013 Sonbahar/Kış sezonunda sunduğu toka detaylı ayakkabılarıyla beylerin işini kolaylaştırıyor.

Yeni sezonun en gözde trendleri arasında yer alan erkek ayakkabı ve botlarında toka kullanımına, FLO’da sıkça rastlıyoruz. FLO’nun 2013 Sonbahar/Kış erkek koleksiyonunda yer alan toka detayı, erkek ayakkabı ve botlarını zenginleştiriyor. FLO’nun toka detaylı ayakkabı ve botları yeni sezonda trendleri takip eden, stil sahibi ve şıklık arayanların erkeklerin tercihi olacak.

FLO’nun 89,99 TL’den başlayan tokalı erkek ayakkabı ve bot modellerini görebilmek için FLO mağazalarına uğrayabilir, www.flo.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT