FLO Tek Fiyat Kampanyasıyla Sevindiriyor

FLO Tek Fiyat Kampanyasıyla Sevindiriyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi FLO Tek Fiyat Kampanyasıyla Sevindiriyor

Tarihler: 24 Şubat 2016 Çarşamba ~ 24 Nisan 2016 Pazar

Firma: FLO

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 24, 2016 ~ Nis 24, 2016

Son trendleri, kaliteyi ve modayı bütçenizi yormayan fiyatlarla ayaklarınıza getiren FLO, “Tek Fiyat” kampanyasıyla kış sezonuna veda ediyor. Sezon ürünlerinde cazip indirim avantajları sunan kampanyasıyla; yüzlerce çeşit ayakkabı, bot ve çizmeler 19,99 TL, 29,99 TL ve 39,99 TL olarak karşımıza çıkıyor

Kadından erkeğe, çocuktan gence her yaşa ve her tarza hitap eden herkesin ayakkabıcısı FLO, günün her anına eşlik edecek yüzlerce modelin yer aldığı sonbahar/kış koleksiyonunu “Tek Fiyat” kampanyasıyla ayakkabı tutkunlarıyla buluşturuyor. Sıcacık botlardan kışın vazgeçilmezi olan çizmelere ve kar botlarına kadar yüzlerce modelle FLO, cazip fiyatlarla sunduğu koleksiyonuyla gelecek kış için de şimdiden hazırlık yapmanızı sağlıyor.

FLO’nun “Tek Fiyat” kampanyasından yararlanmak için FLO mağazalarına uğrayabilir, www.flo.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz. Kampanya detayları www.flo.com.tr ‘de.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT