FLO’dan Kadınlara Özel ‘Büyük Numara Koleksiyonu’

Alışveriş Alışveriş Rehberi FLO’dan Kadınlara Özel ‘Büyük Numara Koleksiyonu’

Tarihler: 05 Haziran 2013 Çarşamba ~ 05 Ağustos 2013 Pazartesi

Firma: FLO

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 5, 2013 ~ Ağu 5, 2013

Türkiye’nin en büyük ayakkabı mağazalar zinciri FLO’nun sezon trendlerini yansıtan büyük numara koleksiyonu, 41-42 numara giyen kadınlar için... FLO’nun trendy tasarımları ve alternatif ürün gamı, kadınlara sezon trendlerini fiyat avantajları ile yaşatıyor.

Büyük numara kadın ayakkabısı bulamayanlara çözüm getiren FLO’nun rahat kalıpları ve alternatif ürün gamı, ayak rahatlığını ön planda tutan sade tasarımları, fiyat avantajları ile klasik tarzından vazgeçmeyen kadılara sunuluyor. FLO’nun büyük numara ayakkabı giyen kadınlar için tasarladığı farklı tarzlardaki modeller ile kadınlar her zaman şık ve bakımlı...

FLO’nun kadınlar için 29.99 TL’den başlayan büyük numara koleksiyon modellerini görebilmek için FLO mağazalarına uğrayabilir, www.flo.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT