FLO’nun Sandalet ve Terlikleri Yazı Renklendiriyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi FLO’nun Sandalet ve Terlikleri Yazı Renklendiriyor

Tarihler: 28 Haziran 2012 Perşembe ~ 28 Ağustos 2012 Salı

Firma: FLO

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 28, 2012 ~ Ağu 28, 2012

Her yaş grubuna uygun rengârenk FLO’nun terlik ve sandalet koleksiyonu ile bu yaz daha eğlenceli ve renkli geçecek. Sarı, pembe, mavi, kırmızı, turkuaz, turuncu, fuşya gibi renkli modellerin yanı sıra ayrı renk tonlarında geçişler yapan çiçekli, boncuklu ve payetlerle süslenmiş terlik ve sandaletlerde koleksiyonun gözde modelleri arasında yer alıyor. Rahatlığına ve şıklığına düşkün bayanlar için, birbirinden farklı ve gösterişli parmak arası terlik ve sandaletler, taşlı modelleri ile göz dolduruyor.

FLO’nun gündüz rahatlığı ön plana çıkaran parmak arası terlik ve sandaletleri ile ayaklarınız doyasıya özgürlüğü yaşarken, gece feminen ve çarpıcı modelleri ile yaz akşamlarında şıklığınızı devam ettireceksiniz. FLO’nun gösterişli parmak arası terlik ve sandalet modelleri konforlu yapıları ile günlük yaşamın yanı sıra özel geceler içinde bayanların vazgeçilmezi olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT