Flormar ile Cesur Bakışlar

Flormar ile Cesur Bakışlar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Flormar ile Cesur Bakışlar

Tarihler: 16 Ocak 2018 Salı ~ 16 Mart 2018 Cuma

Firma: Flormar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 16, 2018 ~ Mar 16, 2018

Flormar’ın kullanım kolaylığı sağlayan tasarımı ve eşsiz formülü ile öne çıkan diplinerılarından Matte ve Vinyl Waterproof Dipliner’lar ile bakışlarına yepyeni bir boyut kazandıracak!

Yenilikçi ürünlerle her zaman kendini güncel tutan Flormar, Matte ve Vinyl Waterproof Dipliner ile bakışlarını baştan yaratıyor. Gözlerinin şeklini en iyi şekilde ortaya çıkartmak için iki farklı dokuda sunulan diplinerlar ile en ilgi çekici bakışlar sende olacak! Mat çizgiler ile gözlerin daha da belirgin.

Matte Waterproof Dipliner mat dokusu ve kullanım kolaylığı sağlayan tasarımı ile gözlerin istediğin ifadeyi yaratmanı sağlıyor. Kolay uygulamaya imkan sağlayan likit yapısı ile gözlerini öne çıkarmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Matte Waterproof Dipliner, 17 saat süren kalıcılığı, kolay kuruyan yapısı, tere ve suya dayanıklı formülü ve mat duruşu ile günlük hayatının vazgeçilmez parçası olmaya hazır!

Gözlerinizdeki ışıltı Flormar Vinyl Waterproof Dipliner ile çok daha parlak. Vinyl Waterproof Dipliner ile gözlerine ışıltı geliyor! Işıltılı yapısı ve mükemmel bir sonuç için tasarlanan fırçası ile gözlerinizi vurgularken, üstün likit formülü ile beklenmedik bir kalıcılık sunuyor. Kolay kuruyan ve dağılma yapmayan Vinyl Waterproof Dipliner makyajının en çarpıcı noktasının gözlerin olmasını sağlayacak!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT