Fly Tüm Anneleri Akıllı Telefon İle Taçlandırıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Fly Tüm Anneleri Akıllı Telefon İle Taçlandırıyor

Tarihler: 06 Mayıs 2014 Salı ~ 11 Mayıs 2014 Pazar

Firma: Fly

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 6, 2014 ~ May 11, 2014

Avrupa’nın önde gelen yatırım gruplarından İngiliz merkezli Meridian Group’un, Rusya ve Ukrayna pazarında ilk üçe giren akıllı telefon markası Fly, Anneler Günü’ne özel zarif tasarımlı Evo Chic 1 ve Spark modeli ile Türkiye pazarına ‘Merhaba’ dedi.

Fly marka akıllı telefonu ile son 10 yılda Rusya, Ukrayna, Hindistan, Avrupa ve Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) pazarlarında faaliyet gösteren Meridian Group, Türkiye pazarına Anneler Günü’ne özel modelleri ile girdi. İngiliz tasarımını en son teknoloji ile buluşturan Fly ,Türkiye’de liderliğin güçlü adaylarından biri olacağını lansmana özel fiyatlarıyla belli etti. Gelişmiş teknik özelliklerinin yanı sıra zarif çizgileri ve şık tasarımı ile de dikkat çeken Evo Chic 1 ve Spark modelleri bir akıllı telefondan beklediğiniz her şeyi en uygun fiyata veriyor.

Teknolojinin hızına yetişin
Dört çekirdekli işlemcisi, 1.3GHz hızı, 1, 4.2.2 android özelliği ve şık tasarımı ile IQ4405 Evo Chic 1 modeli teknolojinin gerisinde kalmak istemeyen anneler için ideal. Fly’ın gelişmiş teknik özelliklerinin yanı sıra uygun fiyatıyla da dikkat çeken Evo Chic 1 modeli, 4.5’’ IPS ekranı, 4 GB hafızası, 8MP arka ve 2MP ön kamerası ile kullanıcısına kullanım kolaylığı sağlıyor. Minimalist çizgilere sahip bu şık telefonun tek bir rengi var, siyah. Fiyatı ise annenize mükemmel bir telefon hediye ederken sizi hiç zorlamayacak kadar ekonomik. Tavsiye edilen perakende fiyatı 599 TL olan Evo Chic 1, aynı teknik özelliklere sahip diğer telefonlardan hem tasarımıyla hem de fiyatıyla fark atıyor.

Görüntülü görüşmenin keyfi
Fly’ın akıllı telefona akıllı yaklaşım mottosuyla ürettiği IQ4404 Spark, sosyal medya, eğlence, içerik güncellemeleri, gelişmiş kamera ve teknik özellikleri ile bir akıllı telefondan beklenen her şeyi karşılıyor. 1.2GHz hızı, çift çekirdekli işlemcisi ile IQ4404 Spark, 4.2.2 android özelliği, 4.5” IPS ekranı, 4 GB hafızası, 5MP arka, 1.3MP ön kamerası ve görüntülü görüşme özelliği ile dikkat çeken Spark, 499 TL tavsiye edilen perakende fiyatıyla da sınıfında rakip tanımıyor. Her türlü özelliğine bir tuşla ulaşabileceğiniz, kullanımı son derece kolay olan Spark, annelere hem zahmetsiz hem de mükemmel bir mobil deneyim vaat ediyor. Siyah ve beyaz renk alternatifleri olan bu akıllı telefonunu tasarımı ise zarifliği ile de annelerin gönlünü fethetmeye hazır.

Annelergünü2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT