Forever New ile Göz Alıcı Davet Stili

Forever New ile Göz Alıcı Davet Stili

Alışveriş Alışveriş Rehberi Forever New ile Göz Alıcı Davet Stili

Tarihler: 02 Mayıs 2017 Salı ~ 02 Temmuz 2017 Pazar

Firma: Forever New

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 2, 2017 ~ Tem 2, 2017

Yaza sayılı günler kala düğün, kokteyl ve partiler şehirli kadınların ajandasında yerini alırken, onları ‘bu davette ne giysem’ düşüncesinden Avustralyalı giyim markası Forever New’in birbirinden şık ve elegan elbiseleri kurtarıyor. Klasik kesim zamansız modellerden çiçek desenli uçuş uçuş şifonlara ve sezonun trendi düşük omuz tasarımlara uzanan geniş koleksiyonu ile Forever New davetlerde kusursuz bir görünüm sunuyor.

Dünyada modaya yön veren Paris, Londra, Milano ve New York’tan ilham alarak, tasarımlarını feminen güzellikle birleştiren Avustralyalı giyim markası Forever New, bu yaz davetlerde tüm bakışları stil sahibi kadınların üzerine çeviriyor.

Her koleksiyonunda farklı bir hikayeyle karşımıza çıkan Forever New, yeni sezonunda yer alan elbiselerle yaz döneminde sayısı artan düğün, davet, kokteyl ve partilere şıklık katıyor. Kadınların gardıroplarının vazgeçilmezi klasik kesim zamansız elbiseler, bu sezon modern, feminen ve etkileyici bir görünüm kazandırıyor. Düşük omuz, V dekolteli, kalem elbise modelleri, stilettolar, ışıltılı çantalar ve ihtişamlı takılarla mükemmel bir kombin sunuyor. Bu sezonun öne çıkan trendlerinden üst kısmı vücuda oturan, altı kabarık formlu balo elbiseleri de, asil ve zarif bir silüet çiziyor.

Yaz sezonu için geniş bir koleksiyon sunan Forever New, ‘bu davette ne giysem’ düşüncesini ortadan kaldırıyor. Klasik davetlerde uzun elbiseleri ile göz alıcı görünen moda tutkunları, kokteyllerde ve partilerde ise diz üstü veya mini elbiseleriyle eğlenceli yönlerini ortaya çıkarıyor. Vücuda oturan modellerden uçuş uçuş şifonlara uzanan elbiselerde düşük omuz, çan ve balon kol, fırfır, dantel, volan detayları, asimetrik etek uçları ve sezonun bir diğer trendi çiçek desenleri dikkat çekiyor.

İddialı renklerden romantik soft tonlara kadar geniş bir palet sunan Forever New ile moda tutkunları olmak istedikleri kadını ortaya çıkarıyor. Tüm zamanların en iddialı rengi kırmızı sofistike, gök mavisinden lapis tonuna tüm mavi tonları ise asil bir görünüm kazandırıyor. Yeni sezonun masum rengi soluk pembe ve pudra, şeftali, gül paleti gibi allık renkleri de, romantik kadınların simgesi oluyor.

Elegan görünümlerini gümüş tonlarındaki bileklikler, choker kolyeler, taşlı küpeler, ışıltılı clutch’lar ve bantlı ayakkabılar ile tamamlayan Forever New kadınları, bu yaz tüm davetlerde iz bırakmaya hazırlanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT