Forever New ile Sonbahar'da Cazibe

Forever New ile Sonbahar'da Cazibe

Alışveriş Alışveriş Rehberi Forever New ile Sonbahar'da Cazibe

Tarihler: 23 Ekim 2017 Pazartesi ~ 23 Aralık 2017 Cumartesi

Firma: Forever New

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 23, 2017 ~ Ara 23, 2017

Avustralyalı giyim markası Forever New’in yeni koleksiyonu Bohemian Rapture ile kadınlar bohem stilin yaşattığı rahatlık ve şıklığın keyfini çıkarıyor. Volan, fırfır, dantel gibi detaylarla hareketlenen trikoları, Jean pantolonları, trençkotları, bilekte botları ve sırt çantalarıyla günlük stilini tamamlayan moda tutkunları, ofis giyiminde ise kalem etekleri, işlemeli bluzları ve ışıltılı takılarıyla göz kamaştırıyor. Bohem stili dış giyime de taşıyan Forever New, puf montlardan biker ceketlere, klasik kesim kabanlardan zarif pelerinlere uzanan zengin kreasyonu ile sonbahar - kış sezonunun çok sıcak geçeceğinin habercisi oluyor!

Dünyada modaya yön veren Paris, Londra, Milano ve New York’tan ilham alarak, tasarımlarını feminen güzellikle birleştiren Avustralyalı giyim markası Forever New, yeni koleksiyonu Bohemian Rapture ile kadınlara rahatlığı ve estetiği bir arada sunan bohem şıklığı yaşatıyor.

Her koleksiyonunda farklı bir hikaye ile karşımıza çıkan Forever New, sonbahar - kış sezonunda bohem stilin sıra dışı cazibesini sunuyor. Çiçek desenleri ve nakışların hakim olduğu elbiseler, etek uçlarına doğru artan hareketli tasarımlarıyla eğlenceli bir sezonun ipuçlarını veriyor. Günlük giyimde yumuşacık trikoları, skinny pantolonları, bilekte botları ve sırt çantaları ile spor - şık bir tarzda olan kadınlar, ofislerde ise işlemeli bluzlarını katlama ve fırfırlar ile farklılaşan kalem etekleriyle tamamlıyor. Şifon detayları, drapeleri ve bele oturan kesimleriyle kusursuz bir görünüm sunan davet elbiseleri ise, her zaman olduğu gibi Forever New kadınlarının zarafetini yansıtıyor.

Soğuk havalara şık çözümler

Forever New yeni koleksiyonu ile bohem stili dış giyime de taşıyor. Özel kesimli trençkotlar, puf montlar, kışın vazgeçilmezi klasik kesim kabanlar, biker ceketler, rahat hareket imkanı sunan pançolar ve parkaların yanı sıra, yapay kürk şallar, pelerinler ve hırkalar da, sezonun sıcak geçeceğini gösteriyor.

Her moda uygun renkler

Bohemian Rapture, uçuk pembe, açık gri ve kırık beyaz gibi soft renklerden siyah, lacivert ve kırmızıya uzanan renk paletiyle her zevke hitap ediyor. Bordo, sarı ve haki yeşili gibi çarpıcı renkler ise, özellikle kapalı ve puslu günlerde kadınların enerjisini yükseltiyor.

Aksesuar sezonu

Sonbahar - kış için gardıroplarını yenileyen kadınlar, bu sezon aksesuarları için de geniş bir yer ayırmaya hazırlanıyor. Ponponlu bereler ve soft renklerdeki şallar, günlük giyimin vazgeçilmez parçaları olarak ön plana çıkıyor. Püsküllü, taşlı küpeler, uzun kolyeler ve ışıltılı bileklikler ise, ofis ve davet stiline mükemmel bir son dokunuş gerçekleştiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT