Forever New Tasarımlarında Yaz Çoşkusu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Forever New Tasarımlarında Yaz Çoşkusu

Tarihler: 27 Temmuz 2012 Cuma ~ 26 Eylül 2012 Çarşamba

Firma: Forever New

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 27, 2012 ~ Eyl 26, 2012

Farklı kültürlerden ilham alan ve vitrin tasarımından koleksiyonlarına kadar her ay kendini yenileyen Forever New, yazın tüm canlılığını modellerine taşıyor. Forever New’ın desenli bluzları ve marin çizgili elbiseleri ise mevsimin en sıcak günlerinde giyilebilecek şık modeller arasında yerini alıyor.

Her daim şık olmak isteyenlerin hayallerini süsleyen Forever New, modernliği ve rahatlığı aynı çizgide birleştiren tasarımlarıyla moda severlerin karşına çıkıyor. Asimetrik kesimlerin hoş bir hava kattığı koleksiyonun detaylarında fırfır ve pilise göze çarparken beyaz ve lacivert renkli çizgili elbiseler gardıroplarda marin rüzgarı estiriyor.

Geniş ürün yelpazesindeki farklı tarz ve renkteki modelleriyle hem gece hem gündüz çekici görünmek isteyenlerin tercihi olan Forever New, kıyafetlerin tamamlayıcısı olan aksesuarlarıyla da beğeni topluyor. Koleksiyona hakim olan feminen dokunuşlar kendini taşlı bilekliklerde gösterirken, zarif çantalar ve neon renkli kemerler yaz trendlerini yakalamak isteyenler için şimdi Forever New mağazalarında!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT