Forever New’den Büyüleyici Bir Yaz Koleksiyonu: Moon Flower

Forever New’den Büyüleyici Bir Yaz Koleksiyonu: Moon Flower

Alışveriş Alışveriş Rehberi Forever New’den Büyüleyici Bir Yaz Koleksiyonu: Moon Flower

Tarihler: 04 Mayıs 2016 Çarşamba ~ 04 Mayıs 2016 Çarşamba

Firma: Forever New

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 4, 2016 ~ May 4, 2016

Avustralyalı giyim markası Forever New’in yeni koleksiyonu Moon Flower, sonsuz feminenliği ve baharın hafifliğini yansıtan giysileriyle kadınların gözdesi olacak.

Dünyada modaya yön veren Paris, Londra, Milano ve New York’tan ilham alarak, tasarımlarını feminen güzellikle birleştiren Avustralyalı giyim markası Forever New, yeni koleksiyonunu moda tutkunlarıyla buluşturuyor.

Her koleksiyonunda farklı bir hikâye ile karşımıza çıkan Forever New, yeni koleksiyonu Moon Flower ile kadınların dolaplarına yazın büyüsünü taşırken, feminenliğin sonsuzluğa giden kapısını da aralıyor. Birbirinden şık tasarımlar ile göz dolduran Moon Flower koleksiyonunda kullanılan siyah, beyaz ve bulut mavisi tonları, suluboya fırçası darbeleriyle hayat buluyor.

Dökümlü elbiselerden, kabarık uzun saten eteklere ve alt-üst takımlara kadar birçok parçasıyla dikkat çeken bu yeni koleksiyon, baharın romantik esintisiyle kadınsı duruşu bir araya getiriyor. Tüy kadar hafif ipek parçaları ile straplez elbiselere ve dalgalı eteklere hareket katan Moon Flower koleksiyonu, kutu şeklindeki modern clutch’ları ve yüksek topuklu bantlı ayakkabılarıyla kadınların zarafetini tamamlıyor.

Parçalarındaki floral desenler, şık süslemeler ve kibar işlemeler ile göze çarpan Moon Flower koleksiyonu, moda tutkunlarına baharın romantizmini tattıracak ve Forever New kadını bu ay, fark yaratan tarzı ve aksesuarlarıyla etrafına ışık saçacak.

www.forevernew.com.tr
https://www.facebook.com/ForeverNewTurkiye
https://twitter.com/forevernewtr
http://instagram.com/forevernewturkiye

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT