Forever New’den Işıltılı Güzellik

Forever New’den Işıltılı Güzellik

Alışveriş Alışveriş Rehberi Forever New’den Işıltılı Güzellik

Tarihler: 28 Şubat 2017 Salı ~ 28 Nisan 2017 Cuma

Firma: Forever New

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 28, 2017 ~ Nis 28, 2017

Avustralyalı giyim markası Forever New’in baharı müjdeleyen koleksiyonu Long Lost Love’daki ayakkabı, çanta ve aksesuarlar, kadınların enerjisini yükseltiyor. Çiçek tonlarındaki desenler ve rengarenk nakışlar, çantalardan telefon kılıflarına kadar birbirinden şık Forever New aksesuarlarında kendini gösterirken, gümüş tonlarındaki bileklikler, choker kolyeler, taşlı küpeler, ışıltılı clutch’lar ve bantlı ayakkabılar da, zarif kombinleri şık bir dokunuşla tamamlıyor.

Dünyada modaya yön veren Paris, Londra, Milano ve New York’tan ilham alarak, tasarımlarını feminen güzellikle birleştiren Avustralyalı giyim markası Forever New’in yeni koleksiyonu Long Lost Love’daki ayakkabı, çanta ve aksesuarlar ile kadınlar göz kamaştırıcı detaylarla büyüleyen kombinlerin keyfini sürüyor.

Topukların üzerinde yükselin!
Her koleksiyonunda farklı bir hikaye ile karşımıza çıkan Forever New’in yeni koleksiyonundaki ayakkabılar, günün her saatinde kadınların modunu yükseltiyor. Kalın topuklu, bantlı, gold tokalı ayakkabılar, uçuşan elbiseler ve küçük çantalarla birlikte stil sahibi bir görüntü yaratıyor. Yüzeyi kristal taşlarla süslü topuklu ayakkabılar ise davet stilinin başlıca parçası oluyor.

Çantalar çiçek açıyor
Bu sezonun ön plana çıkan renkleri soluk pembe ve pastelden canlı tonlara uzanan mavi tonları, Forever New kadınlarının ellerinde hayat buluyor! Çiçek baskılı, zarif nakışlı, fırfır ve dantel gibi detayların hakim olduğu çantalar, skinny pantolon, düşük omuz bluz ve topuklu ayakkabılarla kusursuz bir uyum sağlıyor. Kadife sırt çantaları gündüzleri spor - şık bir görünüm kazandırırken, davetlerin vazgeçilmezi göz alıcı clutch’lar ise, her zaman olduğu gibi bu baharda da geceleri süslemeye devam ediyor.

Zarif bir dokunuş
Sokak modasının lüks ögelerle harmanlandığı Long Lost Love’daki gümüş tonlarındaki bileklikler, dantel kolyeler, taşlı küpeler, farklı renk ve dokuda kayış alternatifleriyle elegan saat setleri kadınların yıldızını parlatıyor. Gündüzleri sportif şallarla görünümlerini tamamlayan moda tutkunları, gece olduğunda bu kez işlemeli şallarıyla feminen bir stile kavuşuyor. Son dokunuşu kemer, anahtarlık, ışıltılı laptop ve telefon kılıfları gibi aksesuarlar ile gerçekleştiren kadınlar, tepeden tırnağa güçlü ve şehirli kimliklerini yansıtıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT