Forever New’den Parizyen Kadın Şıklığı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Forever New’den Parizyen Kadın Şıklığı

Tarihler: 15 Temmuz 2014 Salı ~ 15 Eylül 2014 Pazartesi

Firma: ForewerNew

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 15, 2014 ~ Eyl 15, 2014

Forever New’in parizyen kadın stilinden ilham alarak hazırladığı Paris Belle koleksiyonu, tek renkli, çizgili ve çiçek desenli seçenekleriyle, “feminen” ve “elegan” görünmek isteyen kadınların favorisi olacak.

Dünyanın farklı şehirlerinden ilham alarak hazırladığı koleksiyonlarıyla modaya yön veren Avustralyalı giyim markası Forever New’in göz kamaştıran yeni koleksiyonu Paris Belle, tasarım ve moda başkenti Paris'in gösterişi sevmeyen ama her zaman şık ve sade olmayı başaran kadınlarının stilini ayağınıza getiriyor. 1960’lı yıllarda popüler olan oldukça kullanışlı shift elbiseler, vücuda oturan pantolonlar ve düz-yakasız ceketler yeniden yorumlanarak koleksiyonun ana parçalarını oluşturuyor.

Tek renkli ve çiçek desenli

Parizyen kadının cazibesini tek renkli elbiselerin sadeliği ve çiçek desenleriyle yansıtan Paris Belle Koleksiyonu’nun öne çıkan renkleri arasında kobalt, zümrüt ve kırmızı bulunuyor. Tepeden tırnağa tek renkli düz elbiseler, çizgili ve çiçek desenli elbiseler yaz aylarında taze bir görünüm sağlayarak farklı zevklere hitap ediyor. Pantolon ve eteklere yansıyan çiçek desenleri, yumuşak çizgilerle sarmalanıyor. Sportif yaka detayları, dantel kullanımı, fırfırlı etekler, panel elbiseler de Paris Belle’nin sunduğu farklı alternatifler arasında öne çıkıyor. Parizyen şıklığın vazgeçilmez parçası olan aksesuarlar arasında ise zarif metalik takılar ve parlak renkli ayakkabılara eşlik eden elmas formlu kolyeler bulunuyor.

60’lı yılların modasına dönüş

Paris Belle koleksiyonunda yer alan “shift” model elbiseler, 1960’ların feminen stilini günümüze taşıyor. Ünlü film yıldızı Audrey Hepburn ve İngiliz model Twiggy’le popüler olan shift elbiseler, Retro akımların etkisiyle moda dünyasında yeniden gündeme geliyor. Genelde kolsuz olan ama kollu modelleri de bulunan shift elbiseler, mini ya da diz üstü etek seçenekleriyle bu yaz genç kadınların vazgeçilmezi olacak.

Paris Belle koleksiyonunu tüm Forever New mağazalarında ve www.forevernew.com.tr online alışveriş sitesinde bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT