Formda Ve Sağlıklı Bir Yaşam İçin Yazın Trendi: Samsung Gear Fit

Alışveriş Alışveriş Rehberi Formda Ve Sağlıklı Bir Yaşam İçin Yazın Trendi: Samsung Gear Fit

Tarihler: 17 Temmuz 2014 Perşembe ~ 17 Eylül 2014 Çarşamba

Firma: Samsung

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 17, 2014 ~ Eyl 17, 2014

Samsung Electronics’in moda, fitness ve kullanım kolaylığını üstün bir teknolojiyle buluşturan giyilebilir cihazı Gear Fit, yaz aylarında formda kalmayı kolaylaştırıyor.

Samsung Electronics’in, giyilebilir teknolojiyi sabit adımölçer, kalp atış hızı ölçer, uyku takip sensörü ve kronometreyi içeren kapsamlı egzersiz araçlarıyla birlikte sunan yeni cihazı Gear Fit, kullanıcılarına yaz boyunca eşlik ederek, fiziksel olarak aktif olmalarına ve fit kalmalarına yardımcı oluyor.

Günlük rutinde tüketicilerin hareket seviyelerini takip eden Samsung Gear fit; bu yaz hareketsizlikten yakınanların yeni fitness koçu olacak. İster spor salonuna ya da koşuya giderken ister günlük rutin faaliyetler sırasında hareket seviyelerini takip eden Gear fit tüketicilerin yaşam tarzlarından ve mobil bağlantılarından ödün vermeden fit olmalarına yardımcı oluyor.

Samsung trend belirliyor: Gear Fit yazı formda geçirmek isteyenlerin kollarında şık ve spor bir aksesuar olarak yerini alıyor

Kavisli, Süper AMOLED ekranı ve bileğe rahatça oturan özel tasarımı ile Gear fit en güç egzersizler sırasında bile rahatça kullanılabiliyor., Gerçek zamanlı bildirimleri ve takip sistemleri ile kullanıcılarına kesintisiz koçluk yapan Gear fit, formda ve sağlıklı bir yaşam için kullanıcılara destek oluyor. Su ve toza karşı dayanıklı özelliği sayesinde de daha geniş hareket alanında kullanımı ile rahatlık sağlıyor. Her türlü sportif faaliyet sırasında mobil cihazları ile bağlantıda kalmak isteyenler için Gear fit r hareket halindeyken dahi e-posta, SMS, çağrı, alarm, S-planner gibi anlık bildirimleri takip edebilmeyi ve ulaşılabilir olmayı sağlayarak günlük egzersiz bantlarından çok daha fazlasını sunuyor.

Samsung Gear Fit Siyah, Turuncu, mavi, kırmızı ve Gri kayış rengi seçenekleri sunuyor ve bu sayede kullanıcılar, ruh hallerini ya da tarzlarını yansıtan kendilerine en uygun Gear Fit'i seçebiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT