Fortis Koşu Ayakkabıları Konfor ve Şıklığı Bir Arada Sunuyor

Fortis Koşu Ayakkabıları Konfor ve Şıklığı Bir Arada Sunuyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Fortis Koşu Ayakkabıları Konfor ve Şıklığı Bir Arada Sunuyor

Tarihler: 29 Kasım 2017 Çarşamba ~ 29 Ocak 2018 Pazartesi

Firma: Under Armour

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 29, 2017 ~ Oca 29, 2018

Global performans spor giyim ve aksesuar markası Under Armour’ın Fortis Koşu Ayakkabıları SpeedForm® ve Threadborne® teknolojileri ile uzun koşularda aranan konforu sunuyor.

İleri teknoloji kullanılarak üretilen ürünleri ve tasarımlarıyla spor tutkunlarının beğenisini kazanan Under Armour, koşu kategorisindeki iddiasını yeni modelleri ile sürdürüyor. Under Armour’ın Fortis 2.1 ve Fortis 3 koşu ayakkabıları hem sundukları konfor hem de tasarımları ile fark yaratıyor.

UA SpeedForm® Fortis 2.1 Koşu Ayakkabısı, yenilikçi UA SpeedForm® yapısı ile ayağın şeklini alarak ayağın tam oturmasını sağlar ve dikkatin dağılmasını önler. Nefes alabilen iki tonlu file üst yüzey ayağınızı sabitler ve havalandırmayı artırır. İç ökçe desteği dikişsiz, hafif destek ve yapı sağlar. İki parça Charged Cushioning® orta taban yoğun ve daha sert bir köpük katmanının üzerinde yumuşak bir köpük katmanıyla birleşerek mükemmel destek ve konfor sunarken, sert kauçuk dış taban yüksek darbeye maruz kalan bölgeleri kaplayarak daha az ağırlıkla daha fazla dayanıklılık sağlar.

UA Threadborne Fortis 3 Koşu Ayakkabısı ise Fortis 2.1’den farklı olarak Threadborne® teknolojisi ile üretiliyor. Threadborne® ayakkabıların üst kısmı, mikro boyuttaki ipliklerin özel dikimi sonucu performansınızı bir adım öteye götürecek şekilde tasarlandı. Üstün kavrama, çok yönlü güç, üst seviye esneklik ve ayağa göre uyum sağlayan ultra hafif Threadborne® ürünlerinin sınır tanımayan koruması altında olmaya hazır olun!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT