Gabor İle Maksimum Konfor Ayaklarınıza Geliyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Gabor İle Maksimum Konfor Ayaklarınıza Geliyor

Tarihler: 22 Nisan 2015 Çarşamba ~ 22 Haziran 2015 Pazartesi

Firma: Gabor

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 22, 2015 ~ Haz 22, 2015

1949 yılından beri rahatlık ve şıklığı bir araya getiren Alman Konfor Markası Gabor, İlkbahar-yaz koleksiyonunda yer alan modelleriyle kadınlara en konforlu adımları sunuyor. Ayak ve ayakkabı konforunda, Avrupa’da ve Türkiye’de öncü marka olan Gabor tüm modellerde kullanılan ortopedik ve anatomik destekleyici iç tabanlar sayesinde kadınların gün boyu rahat etmesini sağlıyor. Her zevke hitap eden babet, sandalet, makosen ve topuklu modeller ayaklara topuklu modellerde bile pamukların üstünde yürüyormuş hissini veriyor.

Gabor ayakkabılarla rahatlık ve şıklığı bir arada yaşayın

İlkbahar-yaz mevsiminin en konforlu modellerini ayağınıza getiren Gabor, canlı ve mat renk seçeneklerinin yanı sıra ayağın anatomik yapısına uygun üç farklı genişlikteki kalıplarıyla ayaklarınızı yerden kesecek. Yeni sezon koleksiyonlarında günlük giyim için babetler ve makosenler, ofis şıklığı için ince ya da dolgu topuklar, hafta sonu içinse sandaletler yer alıyor. Zengin model çeşitliliğiyle dikkat çeken Gabor bu sezonda kadınların vazgeçilmezi olmaya aday.

Gabor, Suadiye (Shoe City Comfort), İzmir Alsancak (Shoe City Comfort), İzmir Gaziemir mağazaları ve Nişantaşı (Merletto), Kozyatağı Carrefour (Miro)’da shop in shop (mağaza içi mağaza) uygulaması ile 20 civarındaki seçkin perakende noktasıyla Türk tüketicilerine ulaşıyor.

www.shoecity.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT