Gap Kids & Baby Koleksiyonu Baharlıklarıyla Göz Kamaştırıyor

Gap Kids & Baby Koleksiyonu Baharlıklarıyla Göz Kamaştırıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Gap Kids & Baby Koleksiyonu Baharlıklarıyla Göz Kamaştırıyor

Tarihler: 13 Mart 2017 Pazartesi ~ 13 Mayıs 2017 Cumartesi

Firma: Gap

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 13, 2017 ~ May 13, 2017

Çocuklara hareket özgürlüğü, rahatlık ve yaşlarına yakışan enerjik bir görünüm sunmasıyla ünlü Gap Kids & Baby koleksiyonu, ilkbaharın gelişini cıvıl cıvıl parçaları, çocukların sevdiği Disney ve Marvel karakterlerinin yer aldığı ürünleri ve eğlenceli detaylarıyla kutluyor.

Çocukların en sevdiği giyim markası Gap’in Kids & Baby İlkbahar koleksiyonu, yepyeni ürünleriyle miniklere en az büyükler kadar şık ve göz kamaştırıcı bir tarz sunuyor.

Gap’in Kids & Baby İlkbahar koleksiyonunda yer alan ürünler ile “süper kahraman” rüzgarları esiyor, miniklerin hayran olduğu karakterler gardıroplarına giriyor. Tişörtlerin yumuşak pamuklu kumaşları ve neşeli baskıları ilkbahar coşkusuna yakışan bir tarz sunarken, bahar renkleri hem üst hem alt parçalara tazelik veriyor. Gap’in Kids & Baby koleksiyonlarının vazgeçilmezi “konfor”, yeni sezonda çiçek desenleri, grafik baskılar, eğlenceli sloganlar, rengarenk çizgiler ve çocukların çok sevdiği karakterlerle buluşuyor. Mevsim geçişleri için kurtarıcı parçaların da unutulmadığı Gap Kids & Baby İlkbahar koleksiyonlarında her çocuğa uygun bir yağmurluk, logo baskılı kapüşonlu bir üst ya da şık bir denim ceket bulmak mümkün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT